dinsdag 11 september 2018

Kleurrijke interieurs

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. Ookinhetpaars houdt van kleur, veel kleur.


Dan kan met kleur op de wanden, maar ook met kleurrijke woonaccessoires. Laat je inspireren door deze interieurs met lekker veel kleur.

Kleur hoef je niet overal toe te passen in het interieur , je kunt er ook voor kiezen om hier en daar wat kleur toe te voegen, een aantal kleuren maar te kiezen of op één plek kleur toe te passen. Deze acht voorbeelden deden het allemaal op hun eigen manier. Wie durft er nog kleur toe te passen in het interieur ? De meeste interieurs zijn tegenwoordig neutraal, zwart wit of natuurlijk gekleurd. Dus veel kleur zien we helaas niet meer!


Toch zijn er uitzonderingen te vinden zoals de volgende acht kleurrijke interieurs die we voor jou hebben verzameld. Deze kleurrijke muren zullen zeker opvallen bij je gasten. Stoere of moderne meubels.

Met jouw meubels kan je qua stijl vele kanten op: je kunt kiezen voor een moderne uitstraling waarbij je diverse kleuren kiest welke perfect passen in kleurrijke interieurs. Het is weer lente: eindelijk weer een zonnetje en lekkere temperaturen! Tijd voor wat meer kleur in huis, vind je niet? Hoe breng je nou meer kleur in het interieur zonder het geheel al te bont te maken? Kleurrijke interieurs met pastel kleuren.


Door te werken met pastel kleuren bijvoorbeeld. Pastel kleuren zijn zachte, vrolijke kleuren die niet te fel zijn en goed gecombineerd kunnen worden met elkaar. Hier zie je negen mooie voorbeelden van pastel kleuren die. Kleur brengt leven en dynamiek in huis en heeft een groot effect op je gevoel. Het is belangrijk om bij de keuze van kleur rekening te houden met de effecten.


Denk bij een kleurrijk interieur niet enkel aan verf! Je kan gebruik maken van kleurrijke meubelen, kussens, gordijnen,. Een kleurrijke interieur is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen houdt van veel kleur in het interieur. Daarom zijn de unieke kleurrijke en opvallende interieurs ook vrijwel nauwelijks te vinden.


Niemand durft het aan om heel veel kleur in het interieur te gebruiken. Inspirerend: kleurrijke interieurs - Makeover.

Kleuren zijn ontzettend inspireren ze versterken elkaar, zijn individueel ook goed toe te passen in het interieur en ze geven heel veel sfeer. Speels kleurrijke interieurs Terwijl we van de uitstraling van een modern interieur houden met zijn koele grijstjes en heldere blanken, zou het moeilijk zijn om te betogen dat de look speels is. Gelukkig hebben ontwerpers van Portico Design Group de basisbeginselen van het midden-eeuwse esthetiek genomen en de hele tijd moderne blasts van leuke kleur toegevoeg waar je het het minst zou.


Haar interieur stijl is eigenlijk een formule van veel kleur, het combineren van hout en riet, accessoires met dieren en niet te vergeten een hoop planten! Ik hou van planten en er staan dus ook minstens gevulde terracottapotten in huis”. De eyecatcher in haar interieur zijn toch wel de design objecten.


Mijn kleurrijke woonkamer. Dat was ‘m dan, de rondleiding door mijn kleurrijke woonkamer! Ik vond het best wel bijzonder om na jaren van fantaseren mijn woonkamer stap voor stap steeds meer eigen te maken. Ik heb nogal een eigen stijl en realiseer me maar al te goed dat niet iedereen even enthousiast zal zijn als ik. Kenmerkend voor de wereldse woonstijl is de bonte mix van kleuren.


Je kunt het natuurlijk zo kleurrijk maken als je wilt. Een simpele en subtiele manier om een kleurig interieur te creëren is het toevoegen van gekleurde accessoires als kussens en een kleurrijk vloerkleed. Overal kom je kleuren tegen. In geweldige songteksten, The Color Run en zelfs gekleurde groenten zijn gezonder voor de mens. Het hing al een poosje in de woonbeurzen-lucht, maar het interieur is kleurrijker dan ooit.


De grijs tinten maken plaats voor vrolijke kleuren in meubels en woonaccessoires. Nagenoeg alles in het interieur heeft heel veel kleur en is ingericht met spullen van uit heel Europa. Elly vindt het namelijk heerlijk om allerlei brocantemarkten in Frankijk, Engeland of Zweden af te struinen, op zoek naar bijzondere spullen. Met maar één voorwaarde: ze moeten kleurrijk zijn. Dit gebeurt door delen van de garen in verschillende kleuren te verven, waardoor er een kleurrijk patroon ontstaat.


Vanuit China is deze techniek duizenden jaren geleden ook in Mexico terecht gekomen. Voeg naast de cactussen en kleden nog wat felle kleuren en houten meubels toe aan het interieur en dan kan het eigenlijk niet meer misgaan. Mag ik je even voorstellen: Ik ben Elisah Jacobs a. Dit is een persoonlijke interieur - en lifestyle blog met een overdosis aan interieurspinsels.


Interior Junkie, omdat wonen voor mij verslavend werkt! Voor en door interior junkies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts