dinsdag 25 september 2018

Iittala tools

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Kies uit producten vanaf € 1160. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.

Tools Your partner in the kitchen, these generously sized pieces designed by Björn Dahlström, are for people who are passionate about quality cooking. Developed with the insight of professional chefs and material know-how, Tools offer a broad range of cookware to add ease and design pleasing to the eye to all areas of cooking and serving. Het Tools assortiment is ontwikkeld op basis van de inzichten van professionele koks en van materiaalkennis. Het bestaat uit een groot aantal keukenproducten die het je koken en serveren makkelijk maken en die een lust voor het oog zijn.


Tools is gemaakt van fijn roestvrij staal, dat opvallend eenvoudig schoon te maken is. Timeless yet modern Scandinavian tableware, cookware and home interior design: Aalto vases, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio and many more. Tools bestaat uit meerdere lagen – tussen twee lagen roestvrij staal zit aluminium.

Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Geschikt voor alle kookplaten. De pan heeft een strak design met rechte lijnen en een robuuste vormgeving. De kookpan is gemaakt van hoogwaardig RVS met een aluminium kern die ervoor zorgt dat de pan gelijkmatig en snel opwarmt.


Je kunt de serveerplank gebruiken om je hete ovenschaal op te zetten. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Tools is de partner bij uitstek in de keuken voor mensen met een passie voor koken op hoog niveau.


Gemakkelijk schoon te maken door het roestvrij staal. Het design van de pan is een lust voor het oog. De pan is functioneel top, een stoomuitgang in de deksel waardoor je controle hebt over de stoom richting, richting afzuigkap.


Liter inhoud meter aanwezig. Ruim assortiment online bestellen! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar een energiebesparende pan met een functioneel aantrekkelijk design?


Kies dan voor één van de pannen uit de Iitala Tools set.

Een gietijzeren braadpan voor de lekkerste stoofgerechten. Een brede reeks van high-design kookgerei speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan geweldige kookmateriaal en een stijlvol ontwerp. Deze kern zorgt ervoor dat de pan gelijkmatig opwarmt en zelfs de hoeken van de pan goed verwarmt. Door deze efficiënte warmteverdelingkook je sneller en bespaar je energie. In deze praktische ovenpan uit de tools serie van iittala bereid je in een handomdraai heerlijke ovenschotels voor het hele.


De sauteuse is gemaakt van hoogwaardig RVS met een aluminium kern die ervoor zorgt dat de pan gelijkmatig en snel opwarmt. Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts