vrijdag 28 juni 2019

Steigerhout broodplank

Steigerhout broodplank

Leuk voor het serveren van tapas, hapjes en broodjes. We leveren balken van 5cm en steigerhout van 3cm voor erin. De afmeting is inclusief de lijst. Of een prikbord geheel van steigerhout. Plantenbak Plantenbakken gemaakt van steigerhout , standaard geschuurd en op maat gemaakt.


Steigerhout broodplank

Steigerhouten broodplank met tekst: Brood. Verkrijgbaar in de volgende. Een broodplank van gebruikt steigerhout , een leuke manier om een broodje op te serveren! Deze broodplanken zijn in opdracht gemaakt voor een bakkerij. Ze zijn grondig geschuurd en gereinigd en behandeld met druivenpit olie.


Broodplank van gebruikt steigerhout ! Zo gebruiken we alleen eikenhout afkomstig van bomen die in onze omgeving op de kaplijst stonden en is ons steigerhout van FCS-keurmerk voorzien. Om de natuur verder te besparen, behandelen we onze planken met pure druivenpitolie en voegen we er kokostouw aan toe. Heel leuk om iets op te serveren. Gelegenheden voor een broodplank.


Het is natuurlijk altijd leuk om iets persoonlijks cadeau te krijgen. Of dat nou voor je verjaardag is of voor moederdag, dat maakt niet uit. Er zijn natuurlijk een paar gelegenheden die zich er extra goed voor lenen.


Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde broodplank als huwelijks cadeau, of voor een collega die. U kunt het gewenste artikel online bestellen in onze webshop. Mooie steigerhouten broodplanken te koop leuk om een persoonlijke tekst op te schrijven €per stuk.


Steigerhout broodplank

Nieuw Ophalen of Verzenden. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Bent u op zoek naar een echt steigerhouten broodplank of tapas plank?


Bekijk dan eens de Bente broodplank van Van Londen. Gemaakt van blank steigerhout. Deze snijplank is ook te gebruiken als kaasplank, broodplank of als decoratie. Geef je tafel een leuke uitstraling met het unieke steigerhouten tapasplankje. Volledig splintervrij geschuurd en bewerkt.


Aan de zijkant zitten handige hoekjes om hem vast te pakken tijdens het serveren. Het steigerhouten tapasplankje creëert een super gezellige uitstraling! Super als cadeau of als kerstpakket. Ook prima te gebruiken als broodplank , kaasplank of als decoratie in een landelijke woonstijl.


De planken op de foto’s zijn gemaakt van gebruikt en nieuw steigerhout. Het hout is geschuur de hoeken afgeron maar verder. Deze prachtige, grote plank is speciaal ontworpen voor het aansnijden van allerlei etenswaren, zoals kaas en brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts