dinsdag 18 juni 2019

Karwei verticale lamellen

Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig? Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Verticale lamellen dienen als zonwering en verminderen tevens de inkijk.

Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in stoffen en kunststoffen uitvoering. Hang ze zelf op met de KARWEI -klusinstructie. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk.


Wil je lamellen kopen voor je ramen? De kunststof lamellen geven een strakke uitstraling. Op een gemakkelijke wijze kan de gewenste lichtinval bepaalt worden, alsmede de inkijk.


Lamellen zijn een perfecte oplossing voor hoge raampartijen. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden.

Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze. Betaalbare verticale lamellen , perfect op maat geleverd. Geef jouw interieur meer sfeer met verticale lamellen op maat van Verticalelamellenshop.


Ons brede assortiment verticale lamellen stel je eenvoudig zelf samen en wordt volledig naar jouw wensen op maat geleverd. Kies voor aluminium lamellen , textiel lamellen of kunststof lamellen. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt.


Maatwerk binnen uur gratis thuis bezorgd! Passen verticale lamellen bij jouw woonstijl? Bij GAMMA vind je lamellen in standaard maten als raamdecoratie om je huis mooi af te maken. Deze verticaal hangende lamellen zijn erg praktisch voor hoge ramen. Ook bij een schuifpui zijn kant-en-klaar lamellen ideaal: je schuift de lamellen gewoon mee op, net zover als je de pui openzet.


De mooiste trapezium lamellen van de beste kwaliteit vind je bij Verticale Lamellenshop. Je bestelt ze bij ons op maat, samengesteld naar je eigen wensen.

Stoffen lamellen op maat en verticale lamellen op maat stel je eenvoudig zelf samen via onze website. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Middensluiting: de helft van het pakket hangt links en de andere helft rechts. Bij het sluiten bewegen de lamellen naar het midden (naar elkaar) toe.


A-kwaliteit verticale lamellen mm. Dit kun je zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamellen. Tegelijkertijd is er altijd sprake van hard licht, dat natuurlijk weinig sfeervolle kenmerken heeft.


Wanneer u dit wenst, is het belangrijk om de lamellen niet in zijn geheel open te zetten. Bedoeling is vaak om ramen onopvallend af te dekken zodat niemand binnenkijkt, maar bij GAMMA kan je evengoed kleurgetinte verticale lamellen kopen. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.


Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.


De lamellen die u los kunt bestellen zijn standaard 89mm bree het aantal lamellen dat u kunt bestellen is onbeperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts