dinsdag 18 juni 2019

Plexiglas spiegel 2mm

Plexiglas spiegel 2mm

In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. Uitstekende service en hoge kwaliteit. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd.


Plexiglas spiegel 2mm

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Plexiglas 2mm plaat GRATIS op maat gezaagd. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Wij leveren plexiglas platen op maat in diverse kleuren en verschillende diktes. Wilt u plexiglas van 2mm kopen?


Wij hebben de hoogste kwaliteit plexiglas voor u klaarstaan. Wij verkopen dit materiaal in verschillende diktes en elke gewenste afmeting. Aceton, methanol, waterstof cyanide en zwavelzuur. De spiegel zilver wordt toegepast daar waar glazen spiegels te zwaar of te breukgevoelig zijn. Ook leveren wij de spionspiegel (doorkijk spiegel ) deze dient te worden geplaatst tussen twee afzonderlijke ruimtes.


Maar waar een spiegel zich ook bevindt, meestal is het doel: jezelf kunnen bekijken. De meeste spiegels zijn glazen spiegels , deze zijn zwaar en sneuvelen vaak al bij transport. Om dit tegen te gaan, kunt u gebruik maken van een plexiglas spiegelplaat. Waar gewone spiegels van glas worden gemaakt zijn deze spiegels van acrylaat.


Hierdoor zijn de spiegels een stuk taaier dan de standaard spiegel. De chemische naam is polymethylmethacrylaat (PMMA) ofwel in het kort acrylaat. In de volksmond wordt het plexiglas of perspex genoemd. De platen zijn mm dik en flexibel. Onze plexiglas spiegel platen zijn van hoge kwaliteit en binnen uur geleverd.


Ons spiegel plexiglas is leverbaar in verschillende kleuren. Wijzelf zagen de plaat GRATIS op maat. Dat is een hele hulp gelet op het feit dat deze platen best moeilijk te bewerken zijn. Diktes: mm , mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm en 25mm.


Ons plexiglas is verkrijgbaar in platen van verschillende diktes waaronder deze 2mm variant. Helder plexiglas kan voor verschillende doeleinden bewerkt worden. Lexan is extreem slagvast. Sample bestellen mogelijk. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Ons aanbod glasheldere plexiglas 2mm platen is ruim. Deze platen laten licht door. Dat is veel meer dan gewoon glas met een soortgelijke dikte.


Daarbij komt dat plexiglas lichter is en zo’n keer slagvaster dan glas. Wij plexiglas in helder, opaal en kleur in verschillende diktes. Bovendien laat het materiaal zich eenvoudig bewerken. De diktetolerantie op een ontspiegelde plexiglas plaat helder van 3mm dik is ± 70mm. De maximale plaatafmeting is 3. De zaagtolerantie voor op maat gezaagde platen is ±1mm.


Plexiglas spiegel 2mm

Denk hierbij aan boren, laseren, polijsten, buigen etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts