vrijdag 14 juni 2019

Steloxine

Steloxine

Verspuitbare watergedragen lak voor damwand- gevelprofielen, één-pot-systeem Uitstekend dekken in. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden een diepgaan roestwerend systeem op te bouwen met product. Wij kunnen dit product in alle kleuren mengen.


Steloxine

Kan als primer, tussenlaag en als eindlaag toepassen. De verf hecht prima op kaal staal en over bestaande verflagen. Ideaal voor het schilderen van stalen constructies zoals stalen balken, containers en bouwketen. Dit potsysteem is in elke kleur te bestellen. Houd de persoon warm en rustig.


Verwijder contactlenzen, spoel met veel schoon water uit de kraan, houd de oogleden minstens minuten uit elkaar en vraag onmiddellijk medisch advies. Een goede metaalbescherming begint met een goede voorbereiding en behandeling van de ondergrond. STELOXINE Metaalbeschermende verven.


Eigenschappen Hechtprimer geschikt voor diverse ondergronden Zéér goede hechting Hecht zeer goed op o. Bezit een uitstekende scherpe kantendekking door zijn thixotrope karakter. Bekijk alle product informatie hier! Uw meest complete verf- en. Het actieve bestanddeel is zinkfosfaat. Steloxine CS Coating - 10L AC aantal.


Het kan gebruikt worden als grond-, tussen- en afwerkingslaag en verzekert zo een perfecte cohesie van antiroest tot eindlaag. Het zijn tevens de meest populaire kleuren voor metaalbescherming. Voorbehandeling van de ondergrond.


Steloxine

Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen die mogelijk kunnen voorkomen tussen de effectieve kleur en de. Deze lagen voorlakken of overgronden met Permaline Primer.


Trimetal, Metaalverf, online te koop. Het product kan als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. Meerlagen anti-roest aflak. Roestwerende primer voor ondergrond met beperkte voorbereiding.


Overzicht van alle RAL-kleuren, gesorteerd op kleurcategorie, inclusief kleurcodes en kleurnamen. Bent u van plan om metaallak te kopen? Let u dan vooral op de kwaliteit.


De Grote Schuur werkt met bewezen verfsoorten. Vanaf €7- gratis verzending! In het assortiment vindt u dus een brede waaier van kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke producten. Gezond en Veilig, dat wil toch iedereen? Niemand zit te wachten op een ongeval, hoe klein of groot dan ook.


Steloxine

Dit soort ongevallen gaan vaak gepaard met menselijk leed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts