dinsdag 4 juni 2019

Naam kapstok

Naam kapstok

Kapstok met naam hart met stippellijn. Als u een ander kleur afbeelding kiest dan het voorbeel dan wordt het roze hart de door u gekozen kleur. De grootte is natuurlijk afhankelijk van het aantal letters.


Naam kapstok

Aan deze order zit geen minimale afname u betaalt altijd verzendkosten! Binnen werkdagen wordt u bestelling gelever directe levering aan de eindconsument (dropshipment) is ook mogelijk. Start2party, Feest voor iedereen, van geboortegeschenkjes tot huwelijksbedankjes, gastenboeken, gastenboekpuzzels,.


Helaas hebben we de kapstokken alleen nog in het wit. Grijs is niet meer leverbaar. Leuke kapstok voor de riem van je viervoeter(s)incl. Leuk kado met naam kapstok hout - donkerbruin. Origineel sinterklaas cadeau meisje: stoere, persoonlijke, houten kapstok met de afbeelding zachte roze.


Stoere, steigerhouten kinderkapstokken met stevige draadhaken, die passen in iedere ruimte van je huis. De kapstokken kunnen worden voorzien van een naam of tekst. Hoe persoonlijk en uniek, je eigen kapstok met naam ! Zo’n originele kapstok is natuurlijk ook een. Houten effen geschilderde kapstok naam. Mail of app ons je eigen ontwerp door (middels een foto of globale tekening).


Ligt aan de combinatie van de naam ) kunt kiezen voor een kroontje of een w. Zoek je een goedkope kapstok ? De naam graag aangeven in het vak Informatie tijdens het bestelproces. Bestel jouw favoriet online. Waar komt de naam ``kapstok `` vandaan?


Naam kapstok

Iedereen weet wat een kapstok is, maar hoe komt het ding aan die naam ? Dit is een decoratieartikel en géén speelgoed! Maak uw eigen custom decoratieve kapstok. Elke kapstok wordt op bestelling.


Kies de gewenste naamBepaal de kleur van de naamDe letters zijn 4cm hoog en gemaakt van 6mm dik MDF. Elk kapstokje wordt op bestelling gemaakt en wordt met twee schroeven geleverd. Neem contact op met Het Bezige Bijtje voor al uw aanvragen voor houten creaties op maat.


Door de neutrale houten kleur ( russisch berkenhout ) past hij in ieder interieur. Op zoek naar een unieke kinderkapstok met je eigen foto en tekst? YourSurprise maakt voor jou een originele kinderkapstok. Stoere kapstok van steigerhout, met naam.


Deze pin is ontdekt door Marijke Dijkhof. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De letters voor op de kapstok kun je vinden onder de categorie houten berenletters klein en houten berenletters groot.


Naam kapstok

Deze letters dienen apart besteld te worden. Exterieur Het is een strak vormgegeven kapstok met mijns inziens details van de Amsterdamse School, zoals de (gezwart eiken) hoekstukken en dito bovenrand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts