woensdag 26 juni 2019

Kleine peuterkamer

Ruim assortiment en direct Leverbaar. Gratis bezorging en dagen retourrecht. Montage service en levering op afspraak mogelijk. Meubels voor de laagste prijs. Een kleine kinderkamer inrichten doe je zo.


Bijna niemand heeft een balzaal als kinderkamer.

Het zijn toch vaak één van de kleinste kamertjes van het huis. Als je weet hoe je de ruimte moet benutten, kan je een hele gezellige en knusse kleine kinderkamer inrichten. Je kindje is nou toch echt uit zijn of haar babykamer gegroeid. De hoogste tijd voor de volgende stap: een peuterkamer. Hieronder vind je de leukste peuterkamer ideeën en inspiratie voor tijdens het inrichten.


Natuurlijk licht en frisse en lichte kleuren zijn belangrijk in een kleine kinderkamer. Lichte kleuren laten de kinderkamer ruimer lijken en reflecteren het natuurlijk licht dat naar binnenvalt. Bekijk het bord Peuter Jongen Slaapkamers van manonvosman op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Peuterkamers , Peuter jongen slaapkamers en Kinderkamer. Inspiratie voor een complete peuterkamer : gebruik onze tips. Een peuterkamer voor jouw kleine dreumes lijkt een hele stap.


Maar voor jouw kleintje is een nieuwe kamer een plek vol nieuwe belevenissen, avontuur en knusse plekjes om te spelen, te knuffelen en lekker te slapen. Bekijk onze combinaties en stijlen en vind de perfecte kinderkamer. Of als je ruimte hebt zet een klein tafeltje en stoeltje in de kamer. Hoe klein ze ook nog zijn, kinderen vinden het super fijn om een eigen plekje te hebben.


Kijk hier voor meer kinderspeelhoek inspiratie. Met leuke accessoires kun je peuterkamer helemaal afstylen! Onze jongste, jongetje van nét heeft een vrij kleine kamer van ongeveer bij 2. Op dit moment heeft hij nog zijn babykamertje, maar ik wil binnenkort een groot bed voor hem, en dus ook de commode en kast vervangen. Echter is zijn kamer zo klein dat er dan niet tot geen speelruimte overblijft en voor een hoogslaper is hij nog veel te klein.


Van baby naar peuterkamer. Een uitdaging met een heel klein kamertje. Maar het is gelukt, en super blij met het resultaat.


Als je benieuwd bent naar handige tips voor kleine kinderkamers te stylen, zeker even verder lezen. Als babykamer heb je te maken met een klein bedje, sommige mensen gebruiken eerst een wieg en daarna een ledikant. Tijd om de zijkant van haar ledikantje af te halen.

Kleine peuterkamer binnenkijker. Met een peuterkamer creëer je een leuke slaapomgeving voor je kind in het thema van zijn keuze. De ideale tussenstap wanneer je kindje zijn babykamer is ontgroeid maar nog te klein is voor een complete kinderkamer. Deze kamer heeft behoorlijk veel ruimte.


Meer dan de gemiddelde peuterkamer voor een meisje van jaar. Daarom besloot Hedwig er ook een klein speelhoekje in te maken. Met de beroemde Ikea hack knapte ze het populaire DUKTIG keukentje op, tot een hip speelkeukentje. Kijk mee in de meisjes- peuterkamer van Lucy! Inmiddels bijna een beroemdheid de kleine Lucy die je misschien al wel kent via Instagram dailyapple.


Hier kan Kyra uren zoet zijn. En haar mooie peuterkamer viel me gelijk op. Heel graag toon ik de meisjes- peuterkamer van Lucy hieronder.


De ene kamer is heel rechttoe rechtaan en doet proper aan door de hoogglans witte verf, terwijl de andere een ludieke, no-nonsense stijl heeft en met matte verf is afgewerkt. Kijk niet alleen naar het grote geheel, maar neem ook de kleine details in beschouwing. Mijn dochter is nu bijna jaar oud en dat betekent dat zij langzaam aan te groot begint te worden voor haar schattige babykamer.


Al past ze nog net in haar ledikant, het zou toch inmiddels leuker voor haar zijn als ze in een ‘grote meisjes’ bed kan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts