dinsdag 4 juni 2019

Lamp house doctor

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Gratis verzonden vanaf 5-. House Doctor lamp bestel je eenvoudig online! Giga Meubel is de grootste aanbieder van industriële meubels.


Bekijk ons hele assortiment. Voordelige Lamp house doctor op beslist. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken.


Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht.

Wij geven je een kleine indruk van ons complete assortiment. De laatste trends op het gebied van verlichting zijn lichtsnoeren. Deze binnenverlichting heeft een robuuste, industriële uitstraling, die de ideale remedie zijn om een modern interieur beter te maken.


Bestel het online bij wehkamp. Deze imposante lamp heeft een prachtig ontwerp van stevig ijzer en een moderne afwerking van mesing. De lamp bestaat uit vijf messing fittingen die aan vijf zwarte verstelbare stangen van ijzer met een zwarte coating zijn gemonteerd. Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken. Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer.


Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Stuk voor stuk zien ze er prachtig uit en de diverse producten zijn allemaal anders dan anders. In sommige gevallen is de gloeilamp, spaarlamp of ledlamp al zichtbaar door het design van de hanglamp.


Snelle levering en gratis retour! Kamers vrij in Inhouse Hotel. Lamps are important elements when you want to create a personal and cosy décor. Deze mooie lamp is gemaakt van ijzer en is voorzien van een egale afwerking. De lamp is voorzien van een tweeënhalf meter lang snoer die eenvoudig zelf te monteren is.


De afmetingen van deze hanglamp zijn 45×centimeter.

Het is dus alleen een lampenkap. Brandet designer udover lamper, også alt øvrigt interiør til boligen så som møbler, tæpper, pyntegenstande, køkkenudstyr og outdoor produkter. Ben je op zoek naar wandverlichting, een staande lamp , een lichtsnoer, een bedlamp of juist een mooie tafellamp?


Ook deze kun je vinden in ons assortiment. De lamp is gemaakt van zwart gelakt ijzer met messing fittingen en heeft verstelbare armen die het mogelijk maken om een eigen unieke uitdrukkingen te creëren. Een geweldige lamp die een mooie gloed verspreidt.


Voor ons is het belangrijk dat u wordt geinformeerd over de gehele geschiedenis van uw lamp. U koopt niet alleen een lamp , maar ook een lamp met geschiedenis. Kom eventueel langs bij onze winkel in Denemarken, en laat u inspireren met onze producten. U kunt ons ook online vinden.


Deze zwarte wandlamp heeft een kabeltje van de ijzeren houder, welke op de muur wordt bevestig naar de arm van de lamp. De wandlamp wordt zonder gloeilamp geleverd. Gemaakt van glazen bollen. De lampen van Nederlandse bodem hebben vaak een modern design met een humoristisch karakter.


Moooi is daar een perfect voorbeeld van. Deze lampen gaan eigenlijk als ware kunstobjecten door het leven en het team achter dit merk kent bekende ontwerpers als Richard Hutten, Marcel Wanders en Maarten Baas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts