vrijdag 21 juni 2019

Klemhorren

Belangrijk type kozijn vlak of verdiept i. Geschikt voor alle raamsituaties. De profielen van de klemhor zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van topkwaliteit. Deze klemhorren worden voor de aluminium- of in de houten- en kunststofkozijnen geplaatst en vastgezet door middel van rvs-klemmen.


Daardoor wordt voorkomen dat het raam zwaar gaat sluiten. Een klemhor wordt meestal gekozen als een inzethor niet kan.

De klemhor is een vaste raamhor speciaal gemaakt voor draaikiepramen. U kunt natuurlijk ook een doe-het-zelf pakket bij de bouwmarkt kopen, maar u het is een heel gedoe en qua prijs scheelt het niet veel. Uitstekende kwaliteit klemhorren met twee jaar garantie voor de laagste prijs, dat kan aleen bij horrenstunter. Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft als u uw klemhor gaat bestellen. Let erop dat u de dagmaat van uw raamopening meet.


Dit wil zeggen dat u de afmetingen tussen de kozijnstijlen moet meten, zowel horizontaal als verticaal. De klemhorren plaatst u in het kozijn, hierdoor is een klemhor alleen geschikt voor aluminium ramen. Inzethorren – Klemhorren Inzethorren - Klemhorren.


Raamhorren tegen muggen en andere vervelende insecten.

Kies uit een breed assortiment Bruynzeel raamhorren. Bekijk en reserveer jouw raamhor direct online. Laagste prijs, razendsnel geleverd. Wij ruilen maatwerk gewoon om.


Geen verzendkosten, snelste levering. Horren op maat van échte topkwaliteit. Passen de horren toch niet? De inzet klemhorren zijn bij uitstek geschikt voor de meeste draaikiepramen en erg makkelijk op maat te maken (maximaal 1x 1cm). Je klemt de hor simpelweg in de raamopening.


Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. Klemhorren waar de borstel rondom de hor gemonteerd wordt: Deze klemhor komt in het kozijn en wordt zonder boren of schroeven aan de buitenkant van het kozijn geplaatst en bevestigd met een zeer dunne, roestvrijstalen draaihaak. Deze haken zijn op verschillende dieptes te , zodat er voor ieder kozijn een passende oplossing is. Perfecte insecten horren voor deur, raam, schuifpui, veluxraam 1 mug en insect vrij horren specialist Amsterdam rolhordeur plissehordeur plissee raamhor Luxaflex.


Plaatsing zonder boren en schroeven Wel ventileren en geen insecten in huis Eenvoudig op maat te. De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte. De conventionele horren als rolhorren, rolhordeuren, deurhorren en klemhorren kunt u bij ons ook krijgen indien gewenst. Voor locaties met veel wind zijn er ook rolhorren en rolhordeuren die extra windvaste zijn, hoewel bij de rolhor nooit helemaal gegarandeerd kan worden dat het gaas op zijn plek blijft bij harde wind.


Wilt u meerdere inzet klemhorren bestellen, dan ontvangt u deze met oplopende korting.

U klemt de hor simpelweg in de raamopening. Omdat klemhorren geplaatst worden zonder schroeven of boren, zijn ze ook zeer geschikt voor huurwoningen. Klemhorren zijn speciaal voor kunststof-, houten- en aluminium draaikiep ramen. De hor wordt op maat gemaakt en plaatst u van binnenuit in het kozijn. Voor de montage hoeft dus niet geboord en geschroefd te worden!


Het profiel van de klemhor is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium van topkwaliteit. Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer het raam gesloten wordt. De raamhorren van Solano Wonen zijn van de betere A-kwaliteit en worden compleet geleverd en voor de laagste prijs. Er is keuze uit voorzethorren, inzethorren, klemhorren en rolhorren.


Je kunt de horren heel eenvoudig online bestellen of gebruik maken van onze meet- en montageservice. Ook hebben wij een showroom in Leeuwarden. Losse onderdelen of complete bouwpakketten.


Extra info montagehandleiding klemhorren Omdat er een grote verscheidenheid aan raamprofielen bestaat, kunnen de bijgevoegde montagevoorschriften niet standaard worden gevolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts