donderdag 20 juni 2019

Pure original verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf. Bezoek een van onze dealers.


Wat ook erg bijzonder is aan verf met natuurlijke mineralen, is dat de kleuren zich lijken aan te passen aan de combinatie waarin zij zich bevinden. Zo zijn alle kleuren prachtig met elkaar te combineren. Uitgesproken kleur, pastel, vergrijsde tinten, poeder mat, veel kleurnuance Ook wel aangeduid als Kleurschakering, hoogglans, of mat én waterafstoten alle keuzes zijn mogelijk.

Al onze verven worden in België gemaakt, met respect voor mens en natuur. De verf is 1 mineraal en gekleurd met 1 natuurlijke en organische pigmenten, dus milieuvriendelijk. Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren. De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten.


Warme, sfeervolle uitstraling. Ondanks de goede afwasbaarheid van deze verf , adviseren wij u de Marrakech niet toe te passen in de doucheruimte. Specialistisch advies nodig?


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. A strong immune system helps a person stay healthy. Welke Verzekering In Duitsland Kun Je Raadplegen Wanneer Je Kluis Wordt Leeggehaald?


Waterbased lak met een zachte Eggshell glans op waterbasis. Oilbased Eggshell, een lak met een eierschaalglans. Pure Original Marrakech Walls is een Tadelakt verf met de uitstraling van Betonlook verf. Gratis deskundig kleuradvies van een interieurstylist bij Woonwinkel De Potstal.


Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Wij verwerken deze verf zelf ook bijna dagelijks bij onze klanten. Schitterende kleuren en prachtige verfsoorten voor een unieke uitstraling.

De verf wordt tot op de dag van vandaag nog steeds op de authentieke wijze gemaakt. De extreem matte krijtverf, poederachtige fresco (kalkverf) en betonlook Marrakech Walls veroveren al snel het hart van menigeen. Klik hier voor praktische informatie over de verf. Natuurlijke pigmenten zijn prachtig vol en diep van kleur: ze bereiken een prachtige kleurnuance waar een synthetische kleur niet toe kan reiken.


De Pure and Original Kalkverf is verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Daarnaast kunt u kiezen voor verf met veel kleurnuance, hoogglans verf , matte verf en waterafstotende verf. De kleurenkaart geeft vele mooie natuurlijke tinten weer. Wat de verven naast een prachtige kleur, goede dekkracht en een unieke uitstraling ook voldoet aan alle milieueisen.


Met deze proefblikjes van Pure and Original krijtverf kunt u de verf eerst proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts