donderdag 6 juni 2019

Leger gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Camouflage gordijnen voor de kinderkamer. Creëer een avontuurlijke, stoere kinderkamer met onze camouflage gordijnen. De gordijnstof kan los besteld worden, maar we kunnen de stof ook gratis voor u op maat maken tot kant-en-klaar gordijn.


Door het gebruik van deze stof in combinatie met de plooiban is het een echte decoratieve sfeerbepaler. De stof is op iedere gewenste hoogte in te korten door middel van kleefband (strijkvlieseline). Gordijn Robin is een legergroen kleurig gordijn gemaakt van 1 polyester en heeft een afmeting van 280x1cm.


Verkrijgbaar bij Leen Bakker!

Gordijn Jesse is een kant en klaar gordijn met een afmeting van 250x1cm. Dit legergroene gordijn is geschikt voor allerlei ruimtes. Het gordijn is gemaakt van 1 katoen. Let op gordijn in de verpakking! Dit verduisterende gordijn in fuchsia kleur heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 140cm.


Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Alle stoere gordijnen zijn verzameld op deze pagina. Alle gordijnen worden gratis op maat gemaakt en zijn met voering leverbaar.


Zeker weten dat het gordijn past? Gebruik dan onze handige meetinstructie. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse gordijnstof te bestellen.


Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen. Groothandel army curtains uit Goedkope army curtains Loten, Koop van Betrouwbare army curtains Groothandelaars. Je kunt kleding ook inleveren bij één van de korpsen van het Leger des Heils.


Wel inleveren: Kleding, schoenen (per paar gebonden), laarzen (per paar gebonden), beddengoe gordijnen , handdoeken, handschoenen, hoeden en petten, ondergoe riemen, (sport) sokken (per paar), (strop)dassen, zachte knuffels, tafellakens, tassen, theedoeken en. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.

Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Dat is natuurlijk een goede keuze om zoveel mogelijk licht naar binnen te laten stromen.


Maar vaak wordt een ruimte er wat kil en leeg door. En wist je dat je met gordijnen een echt vijf-sterren hotelgevoel kunt creëren in je woonkamer? Gordijnen zijn terug van weggeweest en zijn er in allerlei nieuwe soorten en modellen.


Leger groen is een van de trend kleuren op dit moment. Geef de slaapkamer een echte leger uitstraling met deze stoere camouflage gordijnen met legervoertuigen. Er is ook een bijpasend dekbedovertrek verkrijgbaar zodat je de hele slaapkamer in stijl kunt inrichten!


Ook zijn er andere maten en andere varianten van deze gordijnen verkrijgbaar! Slegers Interieurstoffering is een bedrijf dat groot geworden is door klein te blijven. Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Laat u betoveren door het unieke terracottaleger en het verhaal van zijn maker, Qin Shi Huangdi. Reis mee terug in de tijd naar het jaar 2voor Christus en beleef het legendarische leger van dichtbij.


Leer meer over het streven van de keizer naar onsterfelijkheid en hoe hij zich voorbereidde op het hiernamaals. De opbrengst komt ten goede aan de hulpverlening. Met de inzameling van gebruikte kleding levert het Leger des Heils overigens ook een belangrijke bijdrage aan een schoner milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts