donderdag 20 juni 2019

Kunstbomen binnen

Kunstbomen : een warm welkom. Nou, in de eerste plaats, omdat het zoveel sfeer geeft! In huis, op werk, in uw winkel of horeca.


Het nodigt bezoekers uit binnen te komen en zal uw medewerkers de nodige inspiratie en productiviteit geven. Easyplants biedt met haar assortiment vooral kunstbomen en kunstplanten aan voor binnen.

In de buitenlucht worden kunstbomen of kunstplanten namelijk blootgesteld aan factoren die vragen om andere kwaliteiten dan wanneer de kunstbomen vooral binnen worden gebruikt. Van kunst olijfboom tot magnolia boom. Alle Boommades zijn handgemaakt en uniek.


Een Boommade bestaat uit een gedroogde tak of stam van een omgevallen boom uit Nederland. Naast de producten in de webshop, maakt Boommade ook custommade kunstbomen op maat. Gezien ons grote aanbod kunstbomen , heeft u bij Deco Greens altijd slagingskans.


Waar echte bomen en grote planten niet groeien, kunt u altijd uit de voeten met een mooie kunstboom.

Veel mensen kopen vandaag de dag mooie kunstbomen voor in de huiskamer, hal. Nagenoeg al onze kunstbomen zijn opgebouwd met stammen van echt hout behorend bij het soort kunstboom. Denk hierbij aan stammen van olijfbomen, bamboe, ficus lianen, etc. De takken en het blad zijn natuurgetrouw nagemaakt van zijde of kunststof. Een kunstboom past binnen ieder interieur en komt zowel in je huis als bijvoorbeeld op kantoor uitstekend tot zijn recht.


Bij ons heb je de keuze uit veel verschillende soorten kunstbomen , zodat je met de afmetingen en stijl rekening kunt houden. Onze kunstbomen zijn haast niet van echte bomen te onderscheiden en kennen een hoogwaardige kwaliteit. Bij DECO GREENS BV koopt u kunstplanten direct bij de Groothandel, Uw voordeel t. Zet deze in de directe omgeving van de tuinset of naast de deur.


Een rijtje kunstbomen zorgt buiten voor een mooie afscheiding van het terras. Binnen de horeca worden kunstbomen ook veel gebruikt, met name op buitenterrassen of de entree. Unieke kunstbomen voor binnen. Koop direct een kunstboom online. Voor particulieren en bedrijven.


Wij bieden binnen ons assortiment onder meer ficus kunstbomen aan maar ook kunstesdoorn bomen en kunst olijfbomen.

Daarnaast kun je bij ons uit veel verschillende vormen en maten kunstbomen kiezen zowel in hoogte als doorsnede van de kunstboom maar ook de hoeveelheid kunstbladeren en bladformaat. In het assortiment van 123planten hebben we meerdere kunstplanten voor binnen. Ook kunnen kunstplanten overal in huis geplaatst worden.


Daarnaast zijn kunstplanten en zijdebloemen er in verschillende soorten, maten en kleuren. Van kamerplantjes tot heuze kunstbomen. Kies uit de verschillende soorten kunstgras, zoals vedergras of beregras. Of neem een exotisch uitstapje en ga voor een kunstpalm. Wilt u meer informatie over kunstbomen ? Een kunstboom voor buiten betekend dat het model bestendig moet zijn tegen weersomstandigheden.


Wij helpen u graag bij uw keuze. Daarom wordt de boom van UV bestendig materiaal gemaakt om verkleuring te voorkomen en geïmpregneerd tegen water. Zodoende is het mogelijk om de kunstbomen op tal van verschillende plekken te plaatsen.


Wij maken exclusieve kunstbomen en kunstbeplanting met natuurlijke materialen, geschikt voor iedere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts