woensdag 26 juni 2019

Kleuren dacia sandero stepway

Vraag nu een proefrit aan! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wanneer een model uitgefaseerd is, zijn deze kleuren uiteraard ook niet meer leverbaar.


Onderstaand overzicht geeft dan een indicatie van de destijds leverbare kleuren. Bij Dacia veranderen de kleuren nog wel eens.

Leverbaar afhankelijk van versie. Ook komt er regelmatig een serie Limiteé voorbij. Zoals nu dus ook bij de Sandero Stepway. En deze is voorzien van de nieuwe kleur Orange Ocre (oranje metallic).


Wil je specifiek deze kleur dan zul je niet teveel moeten treuzelen. De metallic- kleuren (tegen meerprijs leverbaar) zijn aangeduid. Gecombineerd met de design wielen en de buitenspiegelkappen in hoogglanszwart met een rode sticker, val je als een blok voor deze Dacia.


Natuurlijk tegen een mooie, ouderwetse Dacia -prijs.

Kies uw motorisatie, carrosserie, velgen, bekleding en uitrustingen om de prijs van uw wagen te simuleren. Kies hieronder de juiste kleur voor uw lakstift. LET OP: Dacia - Blue Marine 61H is helaas (nog) niet leverbaar. Indien de auto geen Nederlands kenteken heeft dan graag chassisnummer mailen. Let op: Deze auto gebruiken wij zelf, werkelijk km-stand is dus hoger dan vermeld.


Informeer naar de actuele km-stand. Wij onderscheiden ons al ruim jaar door onze service. De Dokker Van vanafprijs is een adviesprijs inclusief onvermijdbare kosten, exclusief btw.


Inruil en Financiering mogelijk. Spannend nieuws vanaf de autoshow in Barcelona en de L’Atelier Renault showroom in Parijs! Daar zal Dacia namelijk de Sandero Stepway tonen, een opgehoogde hatchback met veel plastic.


De auto staat vanaf september in de showroom, maar het is nog niet bekend of ie ook naar Nederland komt. We’re familiar with the Sandero – it’s the cheap fuel that really intrigues us. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n. Uw Dacia verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.


Dit aanbod van lening op afbetaling bestaat uit een EASYfin Classic krediet en een verlengde waarborg. Dacia Sandero Stepway LPG long-term review.

Op zoek naar een functionele auto tegen lage kosten kon ik niet om Dacia heen. Mijn Sandero Stepway Bi-fuel is nog van de oude lichting, met raambediening op de middenconsole. De Stepway wordt vooral gekozen met het gevoel, door wie buiten de gebaande paden durft. Met een nieuwe verchroomde grille, koplampen met LED dagrijverlichting en achterlichten is hij nog dynamischer en moderner dan voorheen.


Al bij de eerste aanblik verovert hij uw hart. De Dacia Logan MCV Stepway heeft een mm grotere bodemvrijheid dan de reguliere versie. Er zijn overigens ook twee nieuwe kleuren leverbaar: ‘Brun Vision’ en ‘Bleu d’Azurite’. Voor de Nederlandse markt is er één benzinemotor en één dieselmotor leverbaar. Vind de beste deals voor de zoekopdracht dacia sandero rood.


Te koop in burgueen benzine dacia sandero helaas verkocht! Renaults sympathieke budgetmerk Dacia voert een gezamenlijke facelift door bij zijn populairste modellen, de Logan MCV en Sandero.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts