donderdag 13 juni 2019

Vriesco international fabrics

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Bij A House of Happiness maken wij je gordijnen op maat en naar wens, zodat ze perfect zijn voor jouw raam.


Origineel, uniek en sfeervol. Vriesco International Fabrics , al 1jaar een begrip.

Een decoratiespecialist met internationale allure - trendy en helemaal van nu! Dé naam als het gaat om maatwerk in gordijnen en dat al decennialang. Passend bij iedere smaak en stijl, gordijnen kopen voor jouw interieur doe je bij A House of Happiness. In de archiefkasten vond ik een document waaruit afgeleid kon worden dat het bedrijf ouder was dan dat we oorspronkelijk dachten, dat was de aanleiding om de officiële archieven te duiken.


Advies aan huis wanneer het je uit komt. Deskundig, gratis en vrijblijvend. Krijg insider kennis over banen, salarissen, de beste kantoorlocaties en inzichten van de CEO.

Vergelijk de salarissen voor populaire functies en lees meer over de werk-privébalans van het team. CASUS VRIESCO INTERNATRIONAL FABRICS BV. Daar werken allerlei verschillende mensen met verschillende nationaliteiten. Bovendien krijgen we regelmatig bezoek van klanten in ons experience center. Rinkje van der Veen heeft functies op zijn of haar profiel.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Vandaag de nieuwe najaarscollectie bekeken bij onze leverancier van Vriesco , bekend met de stoffen van House of Happiness. Bij Eigen Huis en Tuin gaat u deze stoffen ook tegenkomen ! Leverancier is erg op duurzaam en recyclen waar wij uiteraard erg blij mee zijn. Vanaf eind volgende week is de nieuwe collectie ook bij ons in de showroom aanwezig.


Onder de Luifel is trots de catering te hebben mogen verzorgen, waar relaties, personeel en gasten konden genieten van een mooi zomerfeest. Na enkele verhuizingen zit het bedrijf nu al een halve eeuw aan de Mr. Troelstraweg in Leeuwarden. Hier ging Vriesco zich steeds meer toeleggen op op maat gemaakte gordijnen.


Benelux, maar ook in Duitsland. Bij het bedrijf werken 1mensen.

Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Deze werd uitgereikt door de commissaris van de Koning Arno Brok. Het is het 31e Friese bedrijf dat dit predicaat uitgereikt kreeg. Na de uitreiking van het predicaat is de bedrijfsnaam gewijzigd in Royal.


Or for other companies in the sector Textiles, retail. Groothandel in meubels open van maandag tot zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts