maandag 3 juni 2019

Kamerplan

Bestel nu online bij Fleur. Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt. Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn.


Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet. Planten houden echter nooit van tocht en ook niet van grote temperatuurschommelingen!

Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant , een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou! Met een grote kamerplant maak je een echt statement in je woonkamer. Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis. Zo’n Urban Jungle heeft dus een weelderig effect én is goed voor je gezondheid. Welke kamerplant past bij mij?


Het kiezen van een geschikte kamerplant is afhankelijk van de ruimte waarin je de kamerplant plaatst. Deze ruimte heeft verschillende aspecten die van belang zijn. Het (directe) zonlicht dat de kamer binnenkomt, de luchtvochtigheid en de plaatsing van een verwarming.

Een kamerplant geeft je woonkamer, kantoor, slaapkamer of serre een leefbare aanblik. Planten zorgen voor een natuurlijke, persoonlijke en ontspannen sfeer. Van een moderne tot romantische look, je creëert het met een mooie plant en een bijbehorende plantenbak. Kijk in ons assortiment en vind de plant die jij zoekt.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Houdt het ook vooral niet bij één kamerplant maar plaats er meerdere, dit zorgt voor nog meer kleur en vrolijkheid in een ruimte. Omdat de grote kamerplant vaak makkelijk te onderhouden is in vergelijking tot een kleinere kamerplant , is deze plant ook ideaal voor op. Ook de Platycerium willinckii doet het prima als kamerplant. De Platycerium grande met zijn opvallend grote, diep ingesneden mantelbladeren en de nog grotere Platycerium wilhelminae-reginae zijn enkel geschikt voor grote ruimtes.


De slippen van de fertiele bladeren worden één of soms twee meter lang. Laatstgenoemde vragen een warme plek. Kamerplanten in combinatie met interieur zorgt voor sfeer. Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ.


Door gebruik te maken van kamerplanten in het interieur zorgt u ervoor dat er een huiselijke en gezonde omgeving ontstaat. Dat is een veel gestelde vraag en het antwoord hierop is dat dit compleet afhangt van uw eigen smaak. Doordat wij een uitgebreide collectie kamerplanten hebben, is er altijd wel een passend exemplaar te vinden wat voldoet aan uw eisen.


De Kamerplant Anthurium of flamingoplant is een sterke bloeiende plant in vele bijzondere kleurschakeringen.

De bladeren zijn glimmen langgesteeld en hartvormig en glanzen sterk. Er zijn Kamerplanten met grote en met kleine schutbladeren in de kleuren roo oranje, wit, roze en paars, maar ook met groentinten. Kentia palmen, bonsais en cactussen. Grote kamerplant bestellen? Kamerplant in alle ruimtes met kleine ramen, waar weinig licht doorheen komt.


Bekijk ons schaduw kamerplanten assortiment Waar moet ik op letten qua verzorging van een kamerplant op een donkere plek met veel schaduw? Hoe actiever een kamerplant hoe meer voeding en water deze zal gebruiken. Elke kamerplant heeft namelijk zijn eigen voorkeuren, de één staat graag in de zon terwijl de ander liever op een plek met iets meer schaduw staat.


In de woonkamer is vaak wat meer licht en ruimte dus daar kan een wat grotere plant staan. Maar in de badkamer is het vaak klein en donker dus een varen is daar meer geschikt. Na zorgvuldige selectie stellen wij een ieder seizoen een nieuw aanbod samen. Zo kun jij jouw interieur een groene boost geven met de hipste planten van dit moment. Iedere plant komt vers van de kweker, waardoor je altijd kunt rekenen op een mooie, gezonde kamerplant.


Green lifestyle store bezorgt tot aan de deur in speciale, plantvriendelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts