woensdag 26 juni 2019

Kroonluchter modern interieur

Voordelige kroonluchter op beslist. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie kroonluchters.


Onze verlichting kan in verschillende uitvoeringen en afmetingen geleverd worden.

Een groot deel van onze collectie kan desgewenst op maat geleverd worden. De laatste tijd zijn ze zelfs nog meer te zien dan eerst. Klassieke kroonluchters blijven heel erg populair.


Maar de moderne kroonluchters zien we nu ook steeds meer, in allerlei verschillende varianten. Het leuke van moderne kroonluchters is, dat er zo veel soorten zijn en dat je van iets bekends iets nieuws maakt. Verwijder kroonluchter modern interieur alles van je deck om jezelf voldoende ruimte te geven om te werken.


Zorg ervoor dat je je dakgoten in de herfst vrijmaakt van bladeren en puin. De combinatie van verstopt raken met kroonluchter modern interieur bladeren en ijskoud water kan schade aan uw huis veroorzaken en zelfs kelderverdamping veroorzaken.

Onze moderne kroonluchters hebben door hun vaak metalen armatuur een strakke uitstraling. Door de sierlijke vormen die je verwacht bij een kroonluchter passen ze in elk interieur. Deze kroonluchters zijn behangen met schitterende kristallen pegels.


Waan je in een sprookje met een kroonluchter. Kroonluchters geven een magische sfeer aan je interieur. De nieuwe kroonluchters zijn te verdelen in de volgende categorieën: De ‘gewone’ Maria Theresia kroonluchters , zakkroonluchters en plafonnières. Impressie collectie kroonluchters en lusters.


Op de volgende pagina’s hebben wij slechts een beperkt aantal kroonluchters afgebeeld. De stijl van een kroonluchter verandert de sfeer van een kamer. Kies dus kroonluchters die passen bij jouw huis!


Ga je voor opvallend of juist bescheiden? Speel met contrasten in je interieur en hang antieke kroonluchters in een moderne huiskamer of een kitscherige kroonluchter met kap in een industrieel interieur. Bekijk ons unieke assortiment kroonluchters. Moderne kroonluchters kopen?


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?

Dé kroonluchter is helemaal niet zo ouderwets als iedereen denkt, het brengt juist een unieke sfeer in een modern interieur. Tegenwoordig is een kroonluchter voor iedereen toegankelijk en zie je ze terug in allerhande variaties, van echte klassiekers zoals de Maria Theresa tot modern en design kroonluchters. Shop online of bekijk de kroonluchters in onze winkels. Bij InHuis Interieur is alles mogelijk!


Tegenwoordig wordt het moderne Swarovski Strass kristal als de beste kristalsoort beschouwd. Soms wordt gekleurd glas of kristal gebruikt dat in modern interieur een exclusief resultaat oplevert. Maar tegenwoordig komen ook kroonluchters voor met plastic pegels. Een kroonluchter kan een romantisch of landelijk interieur helemaal afmaken. Maar ook in een strak en modern interieur geef je de ruimte een verfijnde touch door een mooie kroonluchter op te hangen.


Je creëert hiermee een uniek contrast wat je woonruimte stoer en lieflijk tegelijk maakt. De kroonluchter is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het woonbeeld. In ons assortiment vind je zowel moderne als klassieke kroonluchters.


Sommige kroonluchters hebben een kap of meerdere kleine kapjes. U kunt kiezen voor een klassieke ovalen kristallen kroonluchter , maar ook een moderne kroonluchter kan een mooi contrast met uw interieur voortbrengen. Kom langs bij ons in Nieuwegein. Een collectie van onze meest bijzondere kroonluchters.


Franse kroonluchters Sierlijk, een bronzen of messing frame en pegels van kristal of handgeslepen glas. Italiaanse kroonluchters Uitbundig, stijlvol en kleurrijk. Past perfect in een modern interieur ! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts