dinsdag 25 juni 2019

Keje speedy pliss

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Zoek je nieuwe Plisségordijnen? Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit.

Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland. Voor nagenoeg alle ramen en deuren heeft KeJe een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.


Er zijn vele vormen van raamdecoratie. Splendid Pliss raamdecoratie van Focus Kozijntechniek.

Dit raamdecoratieproduct is voorzien van een geïntegreerd aluminium frame. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Voel je vrij een e-mail te sturen via het contact formulier. Koel in Zomer, Warm in Winter.


Ga Voor Een Duurzame Keuze. Prijs per stuk vanaf € 30-Rolgordijn. Decoratief vanaf € 16-Block-out vanaf € 17- LET OP: Het inmeten van het product door één van onze. Hierbij kunt u uw plisségordijn dus op elke gewenste hoogte plaatsen. Naar binnen draaiende (en kiepende) ramen zijn tegenwoordig dé standaard geworden bij nieuwe kozijnen.


Maar wat nu als er aan de binnenzijde ook. Handig wanneer u bijvoorbeeld de ramen wilt schoonmaken. Pim Veer laat zien hoe de raamdecoratie van keje opgemeten moet worden.


Kiest u voor een verduisterende stof komt er eenmalig € 2- bij. KeJe Horren en Raamdecoratie 43views. De KeJe SpeedyPliss is een hoogwaardig raamdecoratieproduct voor kunststof – en aluminium kozijnen.


De SpeedyPliss is te bedienen van boven naar beneden en van beneden naar boven.

De keuze in plisséstoffen varieert van decoratief tot en met geheel verduisterend. Van decoratief tot geheel verduisterend. Hier heeft KeJe een oplossing op gevonden. Ze hebben een speciaal vergrendelsysteem ontwikkelt, waarbij de handgrepen in de treklijsten zijn geïntrigeerd.


KeJe verkoopt verschillende soorten producten die je bij de officiële dealers kunt kopen. Speedy Pliss ook in verduisterende jaloezie leverbaar. Door een speciaal ontwikkeld vergrendelsysteem is het product te passen in vrijwel elk kunststof kozijn. De jaloezieën zijn geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. Da’s mooier dan rechte hoeken.


Je bevestigt het frame eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn. Het kan er dus ook gemakkelijk weer af, bijvoorbeeld als je ramen nodig gelapt moeten worden. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband.


De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden. De speedypliss - een raamdecoratie in frame - is te plaatsen zonder boren of schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts