dinsdag 25 juni 2019

Sonniboy shades

De autozonwering geeft de auto een mooie en sportieve look. Het verschil tussen privacy en sonniboy is de achterruitshade, de achterruitshades is bij privacy shades uit twee delen en bij sonniboy uit een deel. De montage is eenvouding met klipjes u hoeft dus niet te kitten of te boren, er zit een duidelijke inbouwhandleiding bij de autozonwering. Bij ons kunt u ze los nabestellen.


Autozonwering voor de Opel hebben we voor de meeste modellen leverbaar. Niet alleen houd het de felle zon van de achterbank en kofferruimte, ook geeft het de auto een.

Zonnescherm Auto is de specialist op het gebied van zonneschermen voor uw auto. Wij hebben verschillende merken en schermen voor elk automodel. Car Shades levert voor bijna ieder auto merk auto zonneschermen op maat, het totale programma omvat inmiddels meer dan 3modellen. De zonneschermen gaan vast met metalen klemmetjes en het zonnescherm voor de achterruit bestaat uit delen. Ik moet zeggen ik ben echt sprakeloos van deze sonniboy shades.


Het plaatsen is heel simpel, niks geen geknoei met klemmen die je moet plakken. Ik kan hier lang of kort over doen, maar dit is echt iets wat ik een mede alfa romeo 1rijder zou aanbevelen: de sonniboy shades. Met een kleine op de achterbank is enige bescherming tegen de zon wel nodig, en die schermpjes met zuignap zijn nogal lelijk.


Nu heb ik hier al meer mensen gehoord.

Binnen een paar minuten heeft u het geïnstalleerd en u verwijdert het nog sneller. These shades provide exceptional cooling with an added bonus of extra privacy. The main benefit to these shades is that they can be removed without tools and do not qualify as a tint.


Het gemak van het plaatsen en eventueel verwijderen sprak mij enorm aan. De totale installatie duurde ongeveer minuten. Tijdens bestellen bij opmerkingen graag het volgende vermelden. Auto: Merk, type, uitvoering en bouwjaar. De Shades hebben een perfecte pasvorm en kwaliteit.


Door het duurzame materiaal is niet erg als er vocht of vuil op komt. Ze zijn het perfecte alternatief voor ruitfolie, zonnegordijnen en het dure privacy glas want ze combineren alles in 1. Beoordeling van de klanten is 8. Winkelinformatie: De Gruisdonk 9A. Achterruit bestaat uit een deel, geen scheiding in het midden. Insecten blijven buiten wanneer u de zijruiten opent.


Weet iemand dit toevallig. Ben het eens met Bert Westdat de Volvo shades hier helemaal niet aan kunnen tippen. Eerder had ik via MP een set ongebruikte shades kunnen aanschaffen voor € 500.


Sonniboy autozonwering clips set.

Was geen merk op te zien, en geen label eraan. Car Shades bestaan uit een op maat gemaakte set zonweringen, die het hele raam bedekken. Dit product bestaat uit zonnescherm(en) voor alle ramen vanaf de B-stijl. Car Shades autozonwering geven bescherming tegen UV-stralen, die vooral schadelijk zijn voor kinderen. They are cheaper than a tint and I wanted them for privacy on my Audi A(B8).


Koop en verkoop sonniboy eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! U heeft nog geen auto geselecteerd. The price was reasonable, the quality is as expected for a German product.


Ik heb privacy shades voor de Obesteld. Juiste type gelever maar de pasmaat was zo slecht dat ik ze retour heb gestuurd. Het scherm voor het achterraam paste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts