maandag 10 juni 2019

Zelfgemaakte kinderjurkjes

Ontdek onze grote collectie kinderjurkjes. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Trendy Kinder Jurken toevoegen aan je collectie? Zelfgemaakte originele kinderkleding. Jurkjes en rokjes met roezels en kant. Creatieve geboorteschilderijen en cadeautjes. Bij Hiphiphipperdehip vind je leuke betaalbare en originele handgemaakte kinderkleding die op een duurzame manier gemaakt is.


Bekijk het bord zelfgemaakte kinderjurkjes van Wiesje van hilgerink op Pinterest. Bij Kommy-kleertjes vind je unieke handgemaakte meisjes en dames kleding.

De kleertjes worden door Kommy ontworpen en handgemaakt. Of je nou op zoek bent naar smalle, korte, lange, stoere of zachte kinderkleertjes: alles is mogelijk. Voor meisjes en voor jongens.


Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops! Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic die even. Shoppen bij Kleine Baasjes is shoppen met persoonlijkheid. De handgemaakte babykleding en kinderkleding in deze webshop wordt met liefde en veel.


Sandra Beurskens-Kock (43) is negenentwintig jaar samen met haar man Frans, en samen hebben ze een dochter van vijftien, en een zoon van tien. Ga hier direct naar de webshop! Mademoiselle Fresita: retrorok en roze jurkje … voor kinderjurkjes. Dé online winkel voor exclusieve, handgemaakte kinderkleding. Alle meisjeskleding is uniek en zelf ontworpen.


Je … Meisjesjurkjes kinderjurkjes feestjurkjes of zomerjurkje? Kinderjurkjes en meisjes jurkjes voor meisjes van tot jaar nodig? Jaimee Newberry naaide een jurk met als design een tekening van haar dochtertje.


En met succes: het idee groeide uit tot een eigen bedrijf.

En hoe het eruit ziet als het aan is? Zo: Nee, mijn dochters hebben ze niet allebei aangetrokken voor de foto. Ik heb het jurkje twee keer genaaid. De mensen die mij al iets langer volgen die weten inmiddels hoe het hier thuis werkt.


Wil je zelf iets naaien voor je kinderen? Klik hier voor gratis naaipatronen voor kinderkleertjes. Zo maak je zelf de mooiste kleertjes en speelgoed voor je kind.


Beste klant, Bedankt voor het bezoeken van de webshop , I. SALEstuks = code korting2stuks = code korting3of meer = code kortingWij hebben vakantie tm januari daarna worden de orders op volgorde van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts