vrijdag 28 juni 2019

Vitra panton chair aanbieding

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Vitra producten? Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Kies uit producten vanaf € 1700.


Het is één van de meest iconische moderne stoelen welke ooit is geproduceerd. Het destijds nieuwe materiaal kunststof was de inspiratiebron voor deze comfortabele, universeel inzetbare stoel uit één stuk.

The Panton Chair is a classic in the history of furniture design. It was the first chair to be manufactured completely out of plastic in one single piece. Tegenwoordig is deze kunststof stoel een icoon van twintigste-eeuws design. De Panton Chair is een echte designklassieker. Het was de eerste stoel die volledig uit één stuk kunststof werd vervaardigd.


Sinds de marktintroductie heeft de Panton Chair verschillende productiefases doorgemaakt. The Chair of a Century Sofas. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vitra Panton Chair Classic stoel hoogglans zwart showmodel. Pas sinds eind jaren negentig is de stoel, zoals door de designer is bedoeld: duurzaam en volledig vervaardigd uit gekleurd kunststof met een matte finish. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vitra panton chair classic de vitra panton chair classic stoel is ontworpen door verner panton.


Gispen 101XL en Gispen 2XL stoelen bij N. Grootste assortiment chair aanbiedingen. Specialistisch advies nodig? Vind fantastische aanbiedingen voor vitra panton chair. Met zijn vrolijke, levendige kleuren en zijn zachte rondingen is de Panton Chair altijd erg populair geweest bij kinderen. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


Nederland waar je zorgeloos, veilig. Hij was in de jaren zestig en zeve. Het Zwitserse merk Vitra is niet niet alleen producent van de beroemde designklassiekers, zoals de Eames Lounge Chair , Panton Chair of Eames Plastic Chairs serie, maar ook van de vernieuwende Poldersofa, Repos en diverse meubelen voor de tuin en kinderkamer. Hij is uit één stuk kunststof gemaakt en zit zeer comfortabel!


Deze Vitra stoel is ook geschikt voor buiten! Sindsdien heeft de Panton Chair verschillende productiefasen gekend.

Momenteel wordt de stoel geproduceerd met een mat oppervlak als Panton Chair en met een glanzend oppervlak als Panton Chair Classic. De prijs 1euro per stuk. De stoelen verkeren in zeer goede staat. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Het comfort van deze stoel is te danken aan de vrijdragende constructie van licht, flexibel materiaal en de karakteristieke vorm.


Dit is het ideale huwelijkscadeau voor je pasgetrouwde zus of gewoon, om in je eentje in weg te dromen. Wie had verwacht dat deze stoel zou uitgroeien tot een ware klassieker? En nu, na nog eens vijftig jaar, is de stoel niet meer weg te denken uit de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts