dinsdag 4 juni 2019

Vloerolie kleuren

Alle Vlieringtrappen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw ladders. De vloerolie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling. Parketolie in vele kleuren online te bestellen.


U kunt een van onze kleurolie producten gebruiken om de juiste kleur aan uw vloer te geven.

Vloerolie Naturel geeft houten vloeren een zeer warme uitstraling. Soms is het bepalen van de juiste kleur erg moeilijk. Standaard kleuren - In één bewerking kleuren en oliën - Pigment dringt met de olie diep in het hout - Pigmenten zijn onderling mengbaar.


U moet uw meubel of vloer altijd nadat u een hardwaxolie kleur heeft aangebracht afwerken met hardwaxolie naturel anders is deze niet goed genoeg beschermd tegen vocht en vuil. Hardwaxolie Naturel doet niets met de uiteindelijke kleur , maar de hardwaxolie kleur samen met de hardwaxolie naturel is de uiteindelijke kleur. Rubio Monocoat Oil Plus 2C voor binnen is beschikbaar in standaardkleuren en unieke kleuren die u alleen bij Monocoat Webshop kunt vinden.


Bij Monocoat Hybrid Wood Protector voor buiten heeft u keuze uit kleuren.

Door deze ruime keuze kan het lastig zijn om de juiste kleur te vinden. Voor ROYL is een zeer uitgebreid kleurenpallet ontwikkel voor een ieder zijn smaak. De pigmenten trekken samen met de olie diep in het hout, waardoor de kleur niet verdwijnt.


De uiteindelijke kleur is afhankelijk van werkwijze en ondergrond. Wij raden daarom aan middels een Royl Color Sample op de betreffende houtsoort een voorbeeldje te maken. Dit type olie staat ook wel bekend als wasolie, hardwaxolie of hardwax. Hoewel deze naturel uitstraling zeer populair is, kan het toch het zijn dat u een andere kleur in gedachten heeft. Wij raden dan ook altijd aan om eerst een testerpotje te bestellen om de kleur uit te proberen.


Proefplankje Wij raden u aan om altijd een proefplankje te maken voordat u aan de vloer of meubel begint, de kleur is slechts ter indicatie op ieder stuk hout kan de kleur anders uitvallen. Deze professionele en hoogwaardige vloerolie beschermt zachthouten en hardhouten vloeren en kurk welke normaal gebruikt worden. Geschikt voor zachthouten - en hardhouten vloeren en tevens toepasbaar op kurk. High Solid (minder oplosmiddel) zijdematte vloerolie.


Glitsa heeft als specialist op het gebied van vloerlakken en vloerolie een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten, geschikt voor zowel hardhouten (bijvoorbeeld eiken, teak) als zachthouten (bijvoorbeeld vuren, grenen) vloeren. Glitsa: de hardste en gemakkelijkste lakken De Glitsa acryllakken combineren de hardheid van een tweecomponenten product met het gemak van een ‘gewone’ parketlak. De kleuren weergegeven in deze kaart kunnen iets afwijken van de echte kleur.


Ook is het mogelijk pigment aan uw transparante olie toe te voegen om zodoende uw houten vloer de juiste kleur te geven.

Onze lijn natuurlijke olie is tevens te verkrijgen in verschillende kleuren. De gehele natuurlijke uitstraling van uw vloer blijft behouden bij het gebruik van gekleurde vloerolie. De afwerking bestaat altijd uit twee lagen. Grootste assortiment Architraven tegen de scherpste prijzen. De grootste collectie Vlieringtrappen!


Ook goedkope Vlieringtrappen. SCANO VLOEROLIE in twee tot drie lagen aanbrengen, waarvan de lagen met resp. Naarmate de tegel harder is, meer verdunning gebruiken.


De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft “ademen”. Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. WOCA vloerolie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten. Losse kleurpigement voor het aankleuren van de Corcol vloerolie. Verkrijgbaar in kleurtinten.


De corcol en kleurpigment zijn ook samen verkrijgbaar als set. Zie de webwinkel: Corcol op kleur. Losse pimenten zijn te gebruiken om zelf te expirimenteren of om kleuren met elkaar te mengen. Deze vloerolie is een transparantie sealer op terpentinebasis voor vloeren binnen.


De olie dringt diep in de ondergrond en bindt alle losse stofdelen zodat uw vloer zeer eenvoudig te onderhouden is. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Uitgebreid assortiment Hardwax en vloerolie producten voor de scherpte prijzen! Maximaal potjes KLEURPIGMENT VOOR OLIE toevoegen voor een intensievere kleur (maak een proefopstrijk). Het eindresultaat is uiteraard afhankelijk van de kleur en structuur van de ondergrond.


Fairwood kan daarom nooit de garantie geven dat op het u meegegeven proefplankje dezelfde kleur komt als op uw vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts