maandag 3 juni 2019

Roobol rolgordijnen

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Kies uit 9producten vanaf € 100. Rolgordijnen naar wens op maat gemaakt, leverbaar in diverse leuke kleuren, afmetingen en dessins. Kom naar Roobol voor maatwerk rolgordijnen.


Roobol is specialist in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang. Gordijnen nú gratis op maat gemaakt. Ben je op zoek naar rolgordijnen , jaloezieën of plisségordijnen?


Hiervan stuurde ik u Roobol een video als bewijs mee. Zoals ik Roobol al diverse keren melde is het rolgordijn te breed.

Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar om je advies te geven over Luxaflex rolgordijnen. Kun je niet naar de winkel komen? Dan komen we graag bij je thuis langs. In het assortiment rolgordijnen van Luxaflex is een enorme keuze in kleuren, varianten en bedieningsvormen.


In de Roobol -winkels kun je alle varianten en bedieningsvormen zien. Ben je dan toch in de winkel om jouw perfecte roljaloezie, duo rolgordijn of twist rolgordijn uit te kiezen, dan kun je deze meteen matchen met een nieuwe vloer, nieuw vloerkleed of een ander behangetje. We leggen alles voor je bij elkaar zodat je direct ziet of het bij elkaar past. Kom langs bij Roobol voor raamdecoratie.


Verkrijgbaar vanaf € 99. Al verkrijgbaar vanaf €274. Alleen de beste aanbiedingen. Selecteer je gewenste stof, voer de maten van de raamdecoratie in en kies de gewenste opties.


Heb je hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies. Roobol is dé specialist op het gebied van vloeren, gordijnen en zonwering. Je schroeft de montagesteunen vast en klikt het rolgordijn er meteen in.


De motoren zijn weggewerkt in de buis van een rolgordijn. Verduisterend rolgordijn bestellen.

Een verduisterend rolgordijn op maat is erg geschikt voor uw slaapkamer. De stof van onze verduisterende rolgordijnen is namelijk 1 verduisteren waardoor u een optimale nachtrust kunt behalen. Sommige typen verduisterende rolgordijnen kun je echter zelf op maat maken. Verder kun je een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer, babykamer of kinderkamer ophangen. Door het verduisteren slapen jij en je kinderen beter.


Bij JYSK hebben we verduisterende rolgordijnen in de kleuren wit, grijs, zwart en taupe. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten.


Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts