maandag 4 juli 2016

Iittala pannen

Iittala pannen

Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Design van gerenommeerde merken. Beroemde Scandinavische merken. Vind je favorieten bij ons! Iittala Servies Van Top Kwaliteit.


Iittala pannen

Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Hierdoor is een pan ontstaan waar u iedere dag fijn mee kunt koken. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Nu tijdens SALE korting tot. De iittala pannen zijn ontworpen door diverse Finse ontwerpers en zijn van uitstekende kwaliteit dankzij o. De Tools pannen kunnen zo uit de keuken op tafel gezet worden.


Iitala pannen bestel je nu online bij Kookpunt. Deze producten zijn samen met professionele koks en goede materiaalkennis samengesteld. Zoals vaak met pannen uit het hogere prijssegment zijn de pannen van iittala voorzien van een maatverdeling aan de binnenkant van de pan. Door je aan te melden geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van. Het grootste online aanbod pannen vind je op beslist.


Iittala pannen

Kies uit producten vanaf € 1160. Het hoogwaardige roestvrij staal gaat lang mee en is gemakkelijk schoon te maken. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. In pannen zonder antiaanbaklaag moet boter of olie worden gebruikt. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Tools pannen zijn gemaakt van drie lagen - rvs, aluminium en weer een laag rvs - waardoor de warmte goed geleid. De zijkanten van de pannen zijn even dik als de bodem. Door de gelijke wanden kook je sneller, blijft eten langer warm en kookt eten minder snel aan. Deze pannen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een erg mooi design.


Met deze pannen kun je echt jaren verder. Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. De pannen hebben holle handgrepen. Als je van strak design houdt, wil je ook strakke pannen hebben!


Dit stukje Scandinavisch design is niet alleen ergonomisch gevorm maar ook een lust voor het oog. Uur Besteld = Morgen In Huis! Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Fantastische aanbiedingen.


Iittala pannen

Aluminium is een uitstekende warmtegeleider. De kookpan is gemaakt van hoogwaardig RVS met een aluminium kern die ervoor zorgt dat de pan gelijkmatig en snel opwarmt. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet. Tijdelijk korting op de losse pannen Tools. De toonaangevende pannenserie Tools,.


Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. De beste pannen vindt u bij kookwinkel Oldenhof, waaronder Mauviel, Le Creuset, Demeyere,, BK en De Buyer. Losse pannen en pannensets.


Vanaf €2gratis bezorgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts