vrijdag 22 juli 2016

Bona parket polish d509

Bona parket polish d509

Bona Gratis Verzending vanaf € 3- Vandaag bestel, vandaag verzonden. Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Parket Polish prijzen vergelijken. Bona Spray Mop - consumentenvraag. Bona D-5polish gebruiksaanwijzing.


Dit kunt u doen met Bona Fernox. Het wordt al meer dan jaar succesvol verkocht, is duurzaam en waterbestendig. Een vloer behandeld met D5parketpolish is slipvast en matglanzend. Na circa minuten drogen is de vloer weer begaanbaar.


Het geeft extra bescherming tegen slijtage en vocht. Het oppervlak blijft mooi en langer glanzend. De polish is versterkt met polyurethaan en zorgt voor een ongeëvenaard duurzame slijtlaag. Dit maakt de polish geschikt voor gebruik in zowel woningen als commerciële ruimten. Met het hoofdkantoor in Zweden is Bona nu vertegenwoordigd in meer dan verschillende landen wereldwijd met dochterondernemingen en distributeurs.


Bona parket polish d509

Wij leveren producten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van houten vloeren en overige harde vloeren. Onderhoudsmiddel op kunstharsbasis ter bescherming van harde vloerbedekking. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan Arbo NL. De nieuwe Spray Mop van Bona stelt u in staat om uw houten vloer in een handomdraai te reinigen en te onderhouden.


Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Bona d5parket polish liter € 1Bona fernox parket ontvetter. Wanneer een vloer die met polish etc. Geen zwabbers, katoenen mops, sponsmops of vergelijkbaar materiaal gebruiken voor het opbrengen van de polish.


Bona parket polish d509

Een dekkende laag opbrengen, circa mper liter. Bona is totaalleverancier van producten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van houten vloeren. Ze zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen waarmee je houten vloeren perfect kunt installeren, beschermen en onderhouden. Producten Bona staat bekend om zijn ijzersterke parketlak en sinds kort ook om zijn parketolie. Bona Houten Vloer Polish is een kant-en-klaar product op waterbasis voor gelakte houten vloeren.


Het behoudt de matte uitstraling en biedt bescherming tegen slijtage. BONA D-5PARKET POLISH. Druk op enter om te zoeken. Het te behandelen oppervlak grondig reinigen met Bona Fernox parketontvetter.


Bona parket polish d509

Breng de Polish met een Bona mop of doek tot maal dun en gelijkmatig aan. Het is duurzaam, waterbestendig en is niet glad. Het aanbrengen van de polish doet u met een polishdoek.


Bona Prime Classic (grondlak) € 250.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts