woensdag 20 juli 2016

Blauw groene gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Ontdek ons ruime assortiment!

Bestel Gordijnen online bij Leen Bakker. Laat je gordijnen op maat maken door Leen Bakker. Daar kun je zelf precies kiezen hoe je je gordijnen wil. Naast kleur en eventuele voering kun je kiezen voor verschillende soorten plooien. Een plooi bepaalt hoe de gordijnen hangen en kan nét dat beetje extra.


Onze groene gordijnen zijn er in veel uitvoering van limegroen tot donkergroen, kijk snel wat bij jou past! Groene gordijnen bestellen.

We zijn erg trots op de London serie, het is een gordijnstof geweven van fijne veloursgaren. Hierdoor krijgt het een mooie, subtiele glans. Ook nog kortere gordijnen beschikbaar in dezelfde kleur. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


De kleur blauw is momenteel een van de trendkleuren in de interieurwereld. Blauwe gordijnen kunnen hierin dan ook zeker niet ontbreken. Licht blauwe gordijnen geven de ruimte een frisse uitstraling. Wil je liever een warme uitstraling creëren? Kies dan voor een donkerblauwe gordijnen.


Zowel lichtgroen als donkergroen. Gordijnen zijn de perfecte oplossing, en ook een gemakkelijke manier om je huis snel een nieuwe uitstraling te geven. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


Blauwe Kant-en-klaar gordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Snel in huis Veelal gratis verzonden.

Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Elegante, hoge kwaliteit blauwe gordijnen in onze online shop.


Neem een kijkje op onze wit gordijn selectie, en kies je favoriet. We zullen het op maat gesneden! Bijzonder soepel en fijn geweven gordijnstof met fleurig bloem dessin.


De print is waterbesparend. De stof is deels gemaakt van gerecyclede garens. In ons assortiment vind je volledig op maat gemaakte blauwe gordijnen en gordijnen die kant en klaar zijn. Bij onze op maat gemaakte gordijnen heb jij een aantal mogelijkheden om het gordijn naar eigen wens samen te stellen.


Een kant en klaar blauw gordijn wordt direct uit voorraad geleverd. Met kleur werken doen Frans, Fietje, Marianne en Wendy graag, heel graag zelfs. We leggen je uit waarom zij kiezen voor vergrijsd blauw , groen, roze en geel. Spelen met kleur levert verrassende resultaten op. Een beetje durven is nooit weg!


Ook door het toevoegen van woonaccessoires kun je meer kleur in huis brengen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


Het gordijn kan met behulp van de twee draden in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts