maandag 11 juli 2016

Nijntje behang roze

Nijntje behang roze

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Dit behang is voor de echte nijntje -fans. Verkrijgbaar in dessins en kleuren. Ons vliesbehang is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.


Bovendien breng je dit type behang heel eenvoudig zelf aan, omdat je de muur insmeert met lijm. Nijntje behang van illustrator Dick Bruna. Elke keer beleeft ze weer nieuwe avonturen met haar vriendjes. Dat zijn dan ook meteen de uitgangspunten voor de babykamer. Witte muren of juist felgekleur maar dan wel in geel, rood of blauw.


Neem een boek van nijntje voor inspiratie. Uiteraard kan je ook gaan voor nijntje behang , te koop bij Kids Behangstore. Wil je een échte meisjeskamer in de traditionele kleur roze bekijk dan eens al onze leuke roze prints. Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang.


Enorm aanbod roze behang bij Behangwereld. Wat dacht je van een stoer Cars behang voor echte Cars-fans. Of een vrolijk Frozen behang voor de echte Frozen sfeer? Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby’tje dat nog verwacht wordt?


Groot assortiment kinderbehang van alle bekende behangmerken. Het grootste én voordeligste aanbod kinderbehang, babybehang en tienerbehang online. Bestel Behang Roze bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 95. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Nijntje behang roze

Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Muurstickers voor de kinderkamer of babykamer van dit leuke en schattige nijntje muursticker design. Muurstickers nijntje konijntje is een leuk idee voor de kamer van je kinderen of babies.


Creëer een super leuke retro kinderkamer door bijvoorbeeld één wand te behangen met het wolkenbehang. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans. Dit roze fotobehang maakt iedere meisjes.


Behang met nijntje en haar vriendjes. Tijdens een carrière van jaar kreeg Dick Bruna internationale bekendheid. KEK Amsterdam brengt een collectie behang van dit wereldberoemde konijntje uit. Behang online aanschaffen - een strak overzicht. De afwerking van een huis zorgt dat deze aanvoelt als een thuis, precies afgericht op de voorkeuren en behoeftes van.


Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts