maandag 25 juli 2016

Abductiekussen

Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal. Vandaag bestel morgen in huis! Voor een ergonomische zithouding.


Abductiekussen

We bieden abductiekussens aan van Harley en van Fico. Een abductiekussen is uitermate geschikt indien je benen in dezelfde houding moeten blijven liggen. Een kussen tussen de benen is ter bevordering van het herstel voor of na een.


Het abductiekussen is een hulpmiddel wat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw onderlichaam. Ideaal wanneer uw benen in dezelfde houding moet blijven liggen. Bijvoorbeeld na een heupoperatie of luxatie van de heup. De extra grote afmetingen zijn ideaal voor een vormvaste ondersteuning.


Abductiekussen

Dit kussen is gevuld met vormvaste en duurzame polystyreen korreltjes. De leverancier biedt zelfs een levenslange garantie op de vulling. Dit abductiekussen is voorzien van een vaste hoes.


Het abductie kussen bestaat uit een groot comfortabel kussen dat de arm in graden zet. Wordt vastgezet met banden voor betere drukverdeling. Geschikt voor gebruik na heupoperaties of spreiding van de heup na luxatie.


Abductiekussen

Inclusief stretchbare waterdichte hoes. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Abductiekussen gemaakt van hoogwaardig polyurethaan foam voor een optimale ondersteuning. Het Relax Abductie kussen is gemaakt voor personen met een adductie (spierspasme). Bij deze personen komen doorligwonden aan de knieën op grote schaal voor.


Bij zeer grote scheuren of slechte peeskwaliteit kan het nodig zijn een grotere insnede te maken. Soms blijkt de pees in zeldzame gevallen niet meer te herstellen. Toch biedt de kijkoperatie dan beterschap op pijn, maar kan er geen winst gegarandeerd worden op kracht. Wees de eerste om dit product te waarderen. Voorgevormd abductie kussen dat tussen de knieën geplaatst wordt.


Het is nuttig bij rug- en heupproblemen omdat het de natuurlijke S-bocht van de ruggengraat bewaart. Gevuld met high resilience schuim en dus vrij stevig. Het kussen voorkomt dat de knieën geen rechtstreeks contact met elkaar hebben en neemt het drukpunt weg door de druk gelijk te verdelen. Hebben knieën of heupen de neiging om naar het lichaam toe te bewegen? Is er sprake van lichte tot matige buigingen?


Vaste, uitneembare, wegdraaibare, verstelbare en combinaties van deze. Onderstaand zetten we ze uiteen. Of opengevouwen onder de benen. En voorkomt drukwonden bij contracturen. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen.


Abductiekussen

De arm moet rusten in een draagdoek op een kussen voor vier tot zes weken. Simone Medicare is specialist op het. De arm mag je niet zelf opheffen gedurende vier tot zes weken na de operatie, tenzij je arts het toelaat.


Een douchestoel of douchekruk koopt u eenvoudig, veilig en snel bij Medipoint. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat u altijd de juiste vindt. Harting-Bank helpt zorginstellingen bij het beheer en onderhoud van hulpmiddelen en adviseert over de juiste producten, de toepassing en budgettering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts