donderdag 7 juli 2016

Fairtrade servies

Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Servies van keramiek of gerecycled glas gemaakt in Thailand en Bolivia. Meld u aan als klant en raadpleeg onze volledige online catalogus met meer dan 4. Klik hier om u aan te melden.


Fairtrade servies

Kinta heeft een grote collectie aan keramiek en houten producten en wij hebben een mooie selectie gemaakt met (volgens ons) hun allermooiste items. Fairtrade servies in stijlvolle tijdloze kleuren – we love it. FairTrade Koffie, Thee en Servies. Er worden eerlijke handelsvoorwaarden opgesteld zodat de boeren en producenten een redelijke beloning krijgen voor hun product.


Fair Trade servies Mug mokken bekers grafisch design Vietnam. Deze mokken zijn fair trade gemaak en zijn gemaakt in vietnam handgemaakt fair mug staat gedrukt in het. De geurige gerechten voeren je mee naar Thailand en Sri Lanka. Wat ga jij vandaag in jouw keuken maken?


Fairtrade servies

De unieke nieuwe organisatie richt zich op fairtrade interieur accessoires en cadeauartikelen. De producten kunnen ook onder private label ontwikkeld worden. Vandaag bestel morgen in huis! Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in.


U ontvangt dan een e-mail van ons waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opgeven. Zo maak je ieder feestje heel gemakkelijk superleuk en duurzaam! Door ontwikkelingshandel vinden producten van boeren, ambachtslieden en van bedrijven met een goed sociaal belei hun weg naar de exportmarkt. Met een aankoop in deze webshop draag je bij aan een betere leefwereld voor producenten in niet westerse culturen.


Fairtrade servies

Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ze zijn gemaakt door ambachtslieden in Vietnam en Thailan die gespecialiseerd zijn in dik porselein en keramiek. Vind items binnen jouw budget.


Servies uitzoeken: de een vindt het leuk, de ander vindt het een ramp. Het is simpel servies met toch een eigen stijl. Je hoeft niet direct een hele set aan te schaffen, je kan de serviesstukken ook prima combineren met je huidige servies. Fair trade servies -producten zijn het populairst in North America, Western Europeen Oceania. Dassie Artisan servies bij Spyck.


Fairtrade servies

Fair-Trade producten uit zuid Afrika. Geen enkele schaal of bord is hetzelfde en dat maakt dit servies bijzonder. Bestel in onze showroom bij Centrum Mondiaal of online!


Bij het online WAARenhuis van WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts