vrijdag 1 juli 2016

Grote soepketel

Kom naar de Soepketel Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Grote soepketel zo goed als nieuw. Voor een soepketel van liter of een soepketel van liter, bent u bij ons aan het juiste adres.


Deze ketels zijn handig bij buffetten, feesten, partijen of op een verwarmd terras in de winter. Het is de perfecte manier om een grote hoeveelheid soep te serveren én warm te houden.

Een goede ketel, met name voor gebruik in de horeca, moet echter aan een aantal eisen voldoen. Zo is het prettig om een exemplaar aan te schaffen met een uitneembare binnenpan, zodat deze eenvoudig schoon te maken is. Met gebruiksvriendelijke temperatuurknop en scharnierend deksel. Deze bijzondere soeppan van Bartscher dankt zijn naam De-Luxe aan zijn luxueuze uitstraling.


Een gave soepketel vervaardigd van 1 RVS en heeft daarmee een zeer uniek karakter. Verder heeft de soepketel een grote liter inhou elektrische bediening, en kan van tot graden worden ingesteld. De soeppan is ideaal voor het serveren van.


Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden.

Bij HorecaRama vindt u tal van mogelijkheden voor de aanschaf van een soepketel voor gebruik in de horeca. Soepketels met een grote inhou mooie exemplaren die goed staan bij uw buffet en ook voor een reserve binnenpot voor uw soepketel kunt u terecht bij HorecaRama. Bekijk het grote assortiment soepketels in tal van uitvoeringen bij HorecaRama. Er zijn 3grote soepketel leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Hongkong en india, die respectievelijk , en voorzien van grote soepketel. De Maxima soepketel is een professionele soepketel waarin u maximaal liter soep kunt warm houden. Deze soepketel van Maxima is ook ideaal in gebruik. Deze extra grote soepketel is uitermate geschikt voor gebruik op zelfbedieningsbuffetten, ook uitermate geschikt voor het warmhouden van sauzen, kerriespijzen, hotdogs, saté, etc. Bijgeleverde magneetstrips bieden de mogelijkheid om een tekst op de soepketel te plaatsen.


Wanneer je een grote pan verse soep hebt gemaakt, wil je die het liefste direct serveren. Als dit niet direct gaat, is het belangrijk om de soep op de juiste temperatuur te houden. Deze machines verwarmen namelijk grote hoeveelheden soep. Een soepketel is hier een geschikt apparaat voor. Betreft uw bestelling een pakketje dan wordt er door Post-nl op zaterdag bezorgd.


De exacte bezorgdtijd kunt u achterhalen via de tracktrace code welke u ontvangt na verzending van uw bestelling. Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan soeppannen. Met een soeppan van Blokker maak je gemakkelijk jouw favoriete soep klaar.

Bekijk ons grote aanbod en vind de perfecte soeppan voor in jouw keuken! Horeca Hotpot en soepketel bestel je eenvoudig online bij HorecaApparatuur. Soepketel Au Bain Marie tot 98°C Liter - GAS-L7(Buffalo). Deze grote soepketel is dé perfecte soepketel voor het serveren van grote hoeveelheden soep, chili con carne, glühwein en nog veel meer. CaterChef Soepketel liter zwart - HotPot- Handig in gebruik Zet u de soepketel op het buffet?


Dan is het wel zo handig dat u kunt aangeven wat erin zit. Dit kan door de magneetstrips die bij de HotPot worden geleverd. Belangrijk: u mag de soepketel uitsluitend ‘nat’ gebruiken.


De Combisteel Soepketel - Liter is het best verkochte model soepketel uit onze selectie. Deze robuuste uitvoering heeft een verstelbare warmteregelaar, waardoor de gewenste temperatuur eenvoudig kan worden ingesteld. De goede isolatie van de soepketel zorgt voor een energiezuinig verbruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts