vrijdag 29 juli 2016

Mooie glazen potjes

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag bestel morgen in huis.


Webshop met zowel kleine als grote glazen potjes en flessen.

Bent u op zoek naar een groothandel waar u kleine glazen potjes en flessen kunt bestellen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Glazenflessenenpotten is waar u moet zijn. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, potten en sluitingen.


Bekijk het bord glazen potjes van cgoederond op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Creatief, Potten knutselen en Potten versieren. Mooie wintertafereeltjes in glazen potjes. Connect with friends, family and other people you. De leukste potjes en glazen om te vullen met wax vind je bij ons!


Van leuke blikjes tot mooie glazen , je vindt het allemaal!

De witten deksels zijn inbegrepen. Een simpele manier om lekker te knutselen met je lege glazen potjes – één waarbij geklieder achterwege blijft – is knutselen met een ballon. Kies een ballon uit met een leuk printje of een mooie effen kleur, wat je wilt.


Knip ongeveer de helft van het tuutje eraf. Rol vervolgens samen met je kleinkind de ballon over het potje. Flessenland: Hier koopt u de mooie. De grote glazen pot met deksel heeft een inhoud van liter.


Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas. Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt. Ook is het een leuk decoratief item in de keuken. Verder sluit het deksel goed aan op de pot.


Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren. Ook glazen potjes met deksel en een opdruk behoort tot de mogelijkheden. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Voor een authentieke of juist moderne look voor uw winkel en etalage kunt u altijd terecht bij Wiljan!


Om de presentatie van uw winkel zo bijzonder mogelijk op te fleuren kunt u glazen potjes kopen bij Wiljan. De kruiden zitten allemaal in mooie glazen potjes. De deksels van de potjes hebben drie functies: schudden ( meerdere gaatjes), gieten (groot gat), en gesloten.


Deze potjes zijn ook eenvoudig bij te vullen zodat u heel lang plezier kunt hebben van dit kruidenrek!

Stap 1: Vul het potje of flesje met water en een beetje azijn. Stap 2: Laat het azijn zijn werk doen voor ongeveer een kwartier. Stap 3: Spoel het potje of flesje om met schoon water. Vaak zit er een etiket op een glazen potje of fles.


Lees hier stap-voor-stap hoe je snel een etiket kunt afweken. Dit vond ik wel een heel leuke optie, al zeg ik het zelf: de moestuintjes in een potje ! Ik heb de moestuintjes van AH gebruikt, maar alleen de kruiden zodat ik ze niet hoef te verpotten (dat gaat wat lastig vanuit zo’n potje ). Ik heb de instructies gevolgd (en er een enorme kliederboel van gemaakt, sorry Tim!) en drie moestuintjes klaargemaakt. De glazen potten sluiten eten namelijk luchtdicht af met een rubberen ring. Het conserveren van voedsel zorgt ervoor dat voedsel maandenlang goed blijft in de mooie glazen inmaakpotten of weckpotten. Glazen potjes en deksels Glazen potjes met deksel kopen.


Bij ons kunt u voor zeer lage prijs kwalitatief hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen. Van kleine glazen potjes tot grote glazen potten met deksel: ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets.


Je kunt ze natuurlijk nieuw kopen, maar gebruikte potjes die je goed schoon hebt gemaakt zijn ook prima. Gebruik dan wel potjes die van glas zijn en een deksel hebben van geplastificeerd metaal (dus bijvoorbeeld geen pindakaaspotten want die deksels zijn van plastic).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts