dinsdag 12 juli 2016

Wijzonol dekkend hoogglans

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.


Bestel nu online tot korting ! Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Hoogglans is het meest buitenduurzaam. Het kan aangebracht worden met kwast of roller. Ook verkrijgbaar in alle kleuren. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wijzonol dekkend hoogglans

Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze lak zorgt voor goed buitenschilderwerk op houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering en heeft een buitenduurzaamheid van maar liefst jaar. In plaats daarvan dekt de verf veel sneller dan veel andere producten, waardoor je het werk eerder af hebt en je toch kunt rekenen op een stralend resultaat.


Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Wijzonol dekkend hoogglans

Het is een pot systeem, wat betekent dat dit zowel een grondverf, voorlak als aflak is. Je kunt dus met één soort verf de hele klus klaren! De lak is goed dekkend en is elastisch. U ziet de natuurlijke tekening van het hout dus niet meer terug.


Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Deze lak is geschikt als hoogglans , dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Deze lak kan gebruikt worden als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. Het voordeel van de Industrielak is dat hij kras- en slijtvast is. Toon van de Producten. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur.


De applicatiemethode is de kwast of met de roller. Deze verf is minimaal vergelend en zeer kras- en stootvast. Veel gehoorde opmerkingen over deze verf is dat hij gemakkelijk te verwerken is en een mooie vloei heeft. Grote bestellingen Worden op werkdagen standaard verstuurd via PostNL maar meestal hebben we even persoonlijk contact en zorgen we dat uw bestelling per koerier of. Toepassing Deze halfglanslak kan gebruikt worden voor als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (dit heet een 1-pot systeem).


Wijzonol dekkend hoogglans

Ook op bestaand traditioneel schilderwerk (na reinigen en schuren). De verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en een hoge dekkracht. Met liter kunt u ongeveer tot 14mschilderen.


Beoordeling vakman: BTW Vrij. De inhoudsmaat van 7ml. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts