dinsdag 19 juli 2016

Gordijnen vermaken

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Design, Direct Van De Makers. En wilt u ze laten vermaken ? We helpen u graag, onder voorwaarde dat de gordijnen schoon zijn. Met oude of zelfs verteerde stoffen kunnen we natuurlijk niet uit de voeten. Qua prijzen moet u denken aan het volgende. Naast kledingreparatie in Den Bosch zijn wij bij DenBosch Fashion specialist in het vermaken en herstellen van gordijnen en vitrages.


Tevens hebben we bij DenBosch Fashion ook een stomerij voor het reinigen en stomen van allerlei soorten kledingstukken en kunnen we zelfs uw gordijnen reinigen en stomen! Wanneer je een nieuw raam hebt, kan het zijn dat de oude gordijnen jouw ruit niet meer geheel afdekken.

Op zulke momenten loont het om gordijnen te laten maken en aan te passen. Deze klus laat je bij voorkeur uitvoeren door een op dat vlak gespecialiseerde vakman. Ik heb voor de woonkamer gordijnen laten vermaken. Vandaag waren ze klaar, het is heel mooi geworden, maar de prijs voor het vermaken viel me behoorlijk tegen. Ik had vooraf geen prijsopgave gevraagd (dom), dus het kwam als een verrassing.


Kies daarom voor gordijnen die in uw woning passen en de rest van het interieur aanvullen of juist voor meer speciale gordijnen die uw interieur zullen opfleuren. Gordijnen vermaken door Stoomwinkel. Ik kan voor u nieuwe gordijnen maken voor ruimte of voor het hele huis. Tevens kunt u bestaande gordijnen laten vermaken of inkorten.


Ook kunnen uw gordijnen gevoerd en verduisterd worden. Uniek zijn mijn verhuisdekengordijnen. Wij kunnen uw gordijnen vermaken en inkorten.


In ons eigen naaiatelier worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Zo heeft u voor de fractie van de nieuwprijs, gordijnen die bij uw interieur passen. Op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie zijn grote aankopen. Het is belangrijk je gordijnen en raamdecoratie nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt. Dat kan lastig zijn, omdat het inmeten verschilt per maakwijze.


Naaister voor kleding en gordijnen en derest.

Geef uw kleding en gordijnen een tweede kans. Repareren en op maat maken en het ziet er weer prachtig uit! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Ten eerste geven gordijnen sfeer en het juiste comfort aan uw huis. Voor huis, camping en boot. Kledingreparatie, kleding vermaken , stomerij, gordijnen vermaken en meer in Den Haag Centrum. U krijgt daar extra informatie en service. U bent op het juiste adres voor uw gordijnen , vitrages en vouwgordijnen.


Wij maken en vermaken alle soorten gordijnen. Des gewenst komen wij daarvoor bij u aan huis om te meten en eventueel te hangen. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij bieden goede kwaliteit tegen zeer scherpe tarieven. De kleding kunt u bij ons brengen of bij uw huis of bedrijf opgehaald worden. Tevens zijn wij specialist in het maken en vermaken van gordijnen en vitrages.


Wij zijn vakkundig, snel en werken tegen zeer concurrerende tarieven. Jaja, daar was ik weer met mijn huis-inricht-perikelen. We hadden zo leuk bedacht dat we van die wit houten luxaflex zouden nemen van IKEA.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts