donderdag 14 juli 2016

Essenza sprei

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Snelle levering, Kosteloos retourneren. Gemaakt van 1 biologisch katoen. Verrassend Zacht, Huidvriendelijk en Luxe. We zoeken over de hele wereld naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen.


Spreien kun je gebruiken voor de koude winternachten aan het voeteneinde, zodat je geen last hebt van koude voeten. Ook voor de warmere dagen kun je een sprei op bed leggen als extra accessoire, waardoor het de slaapkamer helemaal af maakt! Want wat is er behaaglijker dan onder een dekbed én een bedsprei liggen tijdens de frisse nachten?


Binnen no time heb je het warm. Onze spreien zijn er in vele kleuren en met beeldschone dessins. Van welk merk je ook een sprei koopt, succes gegarandeerd! Bestel jouw favoriet gemakkelijk online. De feestdagen worden extra magisch met de zachte en elegante woonaccessoires van ESSENZA.


Essenza sprei

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Essenza Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Van hoofdkussens en dekbedden tot dekbedovertrekken en hoeslakens, de producten van dit bekende merk zijn stijlvol en gemaakt om comfort te bieden. Mooie sprei van homestyling merk Essenza.


De vulling is katoen en poleyster 2gr m2. Verkrijgbaar in de maten: ∙ 1-Persoons 180x2cm. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Tijdens de koude winterdagen kun je kiezen voor een wollen plaid om je huis extra warm in.


Kies uit 6producten vanaf € 80. Een royaal ogende stof die ontzettend zacht en soepel aanvoelt. De zware kwaliteit versterkt de chique uitstraling.


Aan beide kanten is de sprei zijdezacht en daardoor heerlijk om onder te kruipen. De sprei zal daarnaast ook mooi op je bed liggen, omdat deze is gemaakt van 1 polyester. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Deze sprei is niet alleen erg mooi.


Een sprei helpt ook om je beddengoed te beschermen tegen stof en zonlicht en geeft extra warmte tijdens koude nachten. Deze bedsprei heeft een afmeting van 220x2cm. Dankzij de schitterende bloemen op een bruine achtergrond breng je een trendy maar zeer romantische sfeer aan. De sprei is een lust voor het oog en zorgt bovendien voor extra warmte en comfort. De spreien zijn heerlijk zacht en warm wat het perfect maakt voor de koude wintermaanden.


Echter is een sprei het hele jaar door te gebruiken als decoratie. Een sprei geeft een echte finishing touch aan uw woon- of slaapkamer en zorgt voor een luxe uitstraling. Het sprei is gemaakt van zacht donkergroen fluweel en is een echte musthave in je slaapkamer. De mooie glans en het doorgestikte paisley patroon geven de sprei een chique uitstraling.


Essenza sprei

Ga je voor een chique sprei , een gezellige kleur of liever voor een rustig gekleurde sprei ? In onze spreien outlet vind je spreien van mooie kwaliteit en de beste aanbiedingen. Een bedsprei is multifunctioneel. Ten eerste is een sprei een waardevolle toevoeging aan de slaapkamer en kan deze de sfeer van de kamer bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts