dinsdag 12 juli 2016

Harde verf voor trap

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Zoek naar verf voor trappen op de nieuwe KensaQ. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Deze verf kost echter wel veel meer dan een ‘potje van de bouwmarkt’. Beste verf voor houten trap. Bij onze verftesten winnen vaak Sikkens en Sigma en dat is niet voor niets.

Deze verf is extra hard en een stuk minder schadelijk voor het milieu. Gebruik voor acrylverf alleen de speciaal hiervoor bestemde kwasten en rollers (je kunt op de verpakking zien of dit het geval is). Lees in dit GAMMA stappenplan hoe je netjes en eenvoudig je trap verft.


Welke rollers en kwasten moet ik gebruiken voor de trap ? Voor het schilderen van de trap , wat je als het goed is nu met watergedragen verf gaat doen, gebruik je ook daarvoor bestemde rollers en kwasten. Omdat we in het blog twee verschillende merken behandelen, zullen we ook twee merken kwasten gaan voorstellen. Een trap verven is niet moeilijk maar wel tijdrovend. Wil je de trap tussendoor blijven gebruiken? Verf dan tree om tree en laat iedere laag minimaal uur drogen.


Schilder wel meteen alle zijkanten. Speciale traplak (acrylverf) zorgt voor een slijtvaste, harde laag. Vaak zit er oude vloerbedekking op die zo ontzettend vast zit, of is de trap beschadigd. Sommige merken noemen hun producten zelfs speciaal verf voor de trap. Verf met speciale toevoegingen zoals polyurethaan, zodat de verf veel harder wordt en beter bestand is tegen krassen en andere vormen van slijtage.


Ontdek onze Sikkens en Sigma trapverf, net als de andere hoogwaardige merken waar je gebruik van kunt maken. Goed geschikt voor met name houten trappen , net als om de vloer slijtvast mee te schilderen. Voor de trap raden wij een 2-component vloercoating die bestaat uit een basiscoating en een verharder.

Voor een trap heb je ongeveer liter nodig. Welke lakroller kan ik het beste gebruiken? Hierin zitten antislipkorrels verwerkt. Voor trap kan je ongeveer liter gebruiken. Deze roller kan veel verf opnemen en vasthouden tussen de korte vacht.


De ”zachte kern” zorgt bij het rollen voor een gelijkmatig effect geeft, zonder de vorming van luchtbelletjes. Gebruik een acrylkwast bij watergedragen lak of muurverf. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag.


De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Zo hard de verf goed uit en blijft je trap het mooist! Welke verf je gebruikt, hangt af van het materiaal van je trap. Heb je bijvoorbeeld een houten trap of stalen trap ? De ondergrond is belangrijk om te bepalen welke verf de beste verf voor jouw trap is.


De beste verf voor je trap is slijtvast. Om een langere levensduur en mooi eindresultaat te garanderen, kiest een schilder voor het verven van een trap steeds voor een slijtvaste verf. Trap verven : welke verf ? Een lak op basis van (poly)urethaan alkydhars wordt daarbij sterk aangeraden. Het verven van de trap is een intensieve en tijdrovende klus.


U wordt dan doorverwezen naar de productpagina met uitgebreide informatie over het gekozen product. De verharder zorgt voor een harde toplaag en beschermt de trap tegen slijtage. Bespaar tijd op het verven van uw trap.


Er staan meer dan genoeg schilders voor u klaar om uw trap tot in de detail perfect te schilderen, ook in uw regio. Maak hierna de trap volledig stofvrij, om vervolgens de trap nogmaals te reinigen met Alabastine Verfreiniger. Of kies voor een grijze lakverf als je het liever iets lichter houdt.


Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor witte lakverf of een gekleurde lak. De krasvaste verf van Sigma S2U Nova is eenvoudig aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts