maandag 25 juli 2016

Stenen beschilderen welke verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Slijt- en Krasvaste betonverf. Voor uur bestel morgen in huis! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 295. Korte handleiding voor het bewerken van stenen met verf , permanent of paint markers. Voor het verven moet je echt even de tijd nemen.

De markers werken lekker snel. De stenen Zoek ze lekker buiten bij rivier of op buitenlandse stranden en beekjes. Je kunt elke steen gebruiken die je aanspreekt, maar gladde stenen zijn ideaal om te beschilderen. Verweerde stenen die al lange tijd in het water hebben gelegen zijn geweldig om te beschilderen , omdat ze door het water hebben gerol en daarmee glad en afgerond zijn geworden.


Je mag geen stenen meenemen uit nationale parken en natuurgebieden. En bij het beschilderen van stenen begint de ontspanning al als je langs de vloedlijn wandelt om - genietend van het weidse uitzicht op zee - mooie, gladde stenen te verzamelen. We hebben eerst patronen op papier gezet met zwarte fineliners en daarna onze favoriete ontwerpen uitgeprobeerd op stenen met behulp van edding glanslakmarkers. Ergens in de weken voor we op vakantie gingen zag ik op een blogpost van elfi-jo hoe haar moeder stenen beschilderde. En dan ga je met plakkaatverf de stenen verven en daarmee echt maken wat je bedacht had.


Het kan dus een simpele smilie zijn, maar ook een leuke schoen (zie rechtsboven op de foto). Het werkje kun je daarna, als de verf droog is, nog even lakken zodat het mooi gaat glimmen. Thuis had ik kleine tubetjes verf en kwasten ingepakt en de volgende dag haalde ik deze tevoorschijn.


Maureen en Camiel vroegen meteen om papier, maar ik legde de stenen op tafel. Mochten ze echt stenen schilderen? Kan je een beeld van steen beschilderen met acrylverf ? Tips over welke verf misschien beter zou zijn zijn ook welkom!


De verf die erbij zit is erg goed en meer dan voldoende voor de stenen.

Info over stenen verven welke verf. Resultaten van zoekmachines! Hoi Astri in principe kun je hiervoor elke kwast gebruiken.


Voordat je de steen gaat verven moet je deze wel goed schoonmaken met bijvoorbeeld een tandenborstel. Eventueel kun je ze nog lichtjes opschuren. Tussen de verflagen door kun je een föhn gebruiken om de verf sneller te laten drogen. Afhankelijk hoe stenen beschilderen welke verf het wilt bewaren kan je de stenen ook aflakken, maar zelf hou ik niet zo van het glanzende effect.


Marker - met de dop er op - goed schudden. Dek de bodem af met stucloper. Zo voorkom je dat je met de kwast of de verf in de aarde tussen de tegels terechtkomt, als je het onderste gedeelte van de muur aan het schilderen bent.


Rol de stucloper uit en snijd het op de gewenste lengte af met een scherp mesje. Gebruik ducttape aan de randen, zodat de loper tijdens je verfklus niet verschuift. Ik denk erover om een mok of bord te gaan beschilderen als activiteit voor een kinderfeestje. Maar heeft iemand enig idee welke verf je daar voor kan gebruiken? Ik heb acrylverf in huis, maar ik kom er niet goed achter of je dat kan bakken in de oven.


Stap 2: de verf aanbrengen Roer de muurverf goed door voor een egaal eindresultaat. Breng de muurverf aan met een acrylverfkwast (randen) en roller (grote vlakken). Rol eerst in de horizontale richting, daarna vertikaal om de verf te verdelen en eindig in horizontale richting.


Doe dit per 2-banen tegelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts