woensdag 27 juli 2016

Kasjmier deken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Dames truien online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Verzending vanaf €in uur.

Onze kasjmier dekens zijn een van onze speciale highlights. Ongeveer kg zuiver kasjmier geeft deze chique geribde wollen deken een donzig, luxueus gevoel. De deken is voorzien van een brede afwerkrand van velours. Deze luxueuze deken voelt heerlijk zacht en is lekker warm. Kasjmier dekbe Pure verwennerij!


De kasjmier geit leeft op grote hoogtes waar de temperatuur overdag zeer heet en ’s nachts ijskoud is. De fijne haren van de kasjmier geit beschermd het dier tegen deze extreme temperatuur schommelingen. Onze met de hand gemaakte baby dekens van 1 kasjmier zijn ongelooflijk licht van gewicht en warm.

De donzige, gladde kasjmierstof houdt de baby warm, zonder te krassen of jeuken. Daarom hebben we ook speciaal ons eshebo-logo op kasjmiergaren afgedrukt en genaai zodat deze kasjmier deken een echte favoriet wordt. De warmte klasse van deze deken is hij is bedoelt voor een licht verwarmde slaapkamer in de winter. Opperste zachtheid en Raffinement van zuiver Chinees kasjmier met een luxe brede belegging.


Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens. DEKEN KASJMIER CASHMERE WOL PLAID SUPER ZACHT 1X 300CM. Gemaakt van 1 kasjmier -wol (double face) met een gewicht van ca.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Met zo'n deken wil je helemaal niet meer uit bed komen.


Het is de meest edele haarsoort. Hij is heerlijk zacht en warm. Door de neutrale lichte kleuren past de deken in elk interieur. Lees hier verder over het wassen en verzorgen van je deken.


De kwaliteit spat er vanaf en de zachte kleuren stralen rust uit.

Echt een plaid om heerlijk onder weg te kruipen met een kop lekkers en een goed boek. Deze speciaal voor ons gemaakte deken wordt zorgvuldig gebreid op een handaangedreven machine. Door de speciaal voor deze collectie ontworpen samenstelling, die Merino wol en Cashmere bevat, is men er in geslaagd deze deken ongelooflijk zacht, warm en licht te maken.


Ideaal voor mensen met een gevoelige huid. We raden aan uw deken te laten reinigen door de stomerij. Uit dit gebied komen de oorspronkelijke geitenrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts