vrijdag 1 juli 2016

Fotolijst geel

De mooiste fotolijsten van HEMA. Bestel jouw fotolijsten op Hema. De opruiming is weer begonnen! Kortingen tot , profiteer nu. Uw Product is Altijd op Voorraad!

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Met helder glas, achterwand en ophanging. Staat de gewenste maatvoering er niet bij? Laat het ons dan even weten!


Wij kunnen elke afmeting leveren. Wij verkopen gele fotolijsten. Alles direct uit voorraad leverbaar.

Topkwaliteit voor een schappelijke prijs. Handgemaakte exclusieve fotolijst ! Voorzien van een gele laklaag. Met deze prachtige houten fotolijst van uitstekende kwaliteit, brengt u gelijk sfeer aan in een ruimte. Met deze houten wissellijst 60x60cm krijgt u een echte blikvanger aan de muur!


Alle profielen, waarvan wij de fotolijsten maken, kopen wij in als staven van meter bij de fabrikant. Dé fotolijst met de beste prijs, dat is deze kunststof fotolijst Iris. De lijsten zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm hoog. De fotolijst is voorzien van helder glas.


Ik kreeg de lijsten toe en deze waren alledrie op dezelfde plaats kapot. Zit heel zwakjes in elkaar. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout.


Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten.

Fotolijsten met en zonder passe-partout. Specialistisch advies nodig? Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. De grootste in fotolijsten ! Aluminium, kunststof en houten fotolijsten. Passe-partouts en opplak materiaal.


Goede prijzen en uitstekende kwaliteit. Digitale fotolijst Winkel Online - Goedkoopste Digitale fotolijsten en elektronica winkel online, behalve dat vind u op onze site ook 170. We hebben bijvoorbeeld gladde houten fotolijsten , maar ook met ornamenten, of met een motief. LAATST BEKEKEN U heeft nog niet eerder producten bekeken. Hij is gemaakt van geel koper.


Opsturen is ook een optie :) zoekt u misschien iets anders? U kunt altijd een bericht doen. Je kunt kiezen voor een fotolijst waar je een enkele foto in stopt of voor een fotohouder of fotocollage. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je fotolijst goed in je interieur past. Probeer daarom vooral eens te filteren op je favoriete woonstijl en sla je slag tussen de modern klassieke, landelijke of industriële fotolijsten.


Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. Heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Wissellijsten zijn dan een uitkomst voor als je regelmatig van foto’s wilt wisselen.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts