donderdag 7 juli 2016

Plateau met kaarsen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online.

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Kies uit 1producten vanaf € 95. De kaarsen zijn gemaakt van was en werken per stuk op AA-batterijen, met 6-uurs timer. De baterijen zijn niet inbegrepen. Op een kaarsenplateau komen jouw kaarsen nog beter tot hun recht en je kunt ze makkelijk verplaatsen.


Plaats een groepje kaarsen op een houten plateau of metalen schaal, voeg een decoratietak, vaasje of plantje toe en je hebt heel eenvoudig je eigen decoratiestuk gemaakt. Meer sfeer met een kaarsenplateau.

Een kaarsplateau is een erg mooie accessoire voor op een bijzettafel. Zet er jouw favoriete kaarsen , vaasjes en theelichthouders op voor een gezellig effect. Door af en toe te veranderen van accessoires geef je het geheel weer een hele nieuwe look. Bekijk alles met plateau kaarsen ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Mooi in zijn eenvoud of zet hem samen met enkele andere kaarsen op een mooi plateau. De kaars brandt royaal en heeft onderaan een subtiel zilveren RM-logo. Combineer ze met elkaar om er een mooi geheel van te maken en een echte eyecatcher voor op het bijzettafeltje te creëren.


Iedereen heeft zijn eigen smaak en een andere soort sfeer in huis. Decoreer je interieur met de mooiste dienbladen en plateaus. Van een unieke vorm tot rond en van hout tot kunststof.


Kies een dienblad of plateau die bij je woonstijl past en maak het gezellig in huis! Heeft u een aantal mooie kaarsen gekocht, en zoekt u een manier om deze te presenteren? Naast het artikel Workshop Plateau met kaarsen november bieden wij nog meer soortgelijke artikelen.

Romeo Sommers maakt enkele plantarrangementen op en gebruikt hiervoor een combinatie van levend materiaal, natuurlijk decoratiemateriaal en foambloemen. Hier bieden wij u een 5-delige kaarsen set, die met uw warm wit flackerndem LED licht een romantische sfeer toveren. De LED kaarsen imiteren de feuerschein echte kaarsen perfect bijna. Daarbij zonder roet, zonder geur en zonder wasvlekken branden.


Deze ‘ombre’ kaars set met glazen plaat en dennenappeltjes brengt een unieke stukje sfeer in uw woning te weeg en geeft net dat ontbrekende stukje intimiteit en warmte van het flikkerende kaarslicht vormgegeven in een modern decoratief setje met geschenksverpakking. Gelukkig is hier in de vorm van een kaarsenplateau een gemakkelijke oplossing voor. Een kaarsenplateau (geleverd met bijpassende kaarsen en leuke accessoires) zorgt ervoor dat de kaarsen een veilig plaatsje hebben en dat jij ze rustig kan laten branden. Verschillen tussen kaarsenplateau’s.


Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Kaarsenplateau’s zijn niet allemaal hetzelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts