vrijdag 15 juli 2016

Painting the past verf

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.


De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen.

Painting The Past verf heeft een ongeëvenaarde kleurdiepte. Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen.


Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Wij zijn officiële dealer. De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, goed dekken wasbaar, overschilderbaar en toch zeer mat.


Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden!

Indien de oppervlaktes sterk zuigen adviseren we eerst een laag te brengen vermengd met water. Verwarmingen moeten koud geschilderd worden. De verf is geschikt voor gebruik op kindermeubels. Let op: Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is zal hij minder vloeien als een terpentine verf.


Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld. Bestel online of bezoek de locatie. Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling.


Meer dan 1historische kleuren krijtverf en lak, en alles is direct leverbaar. Toepasbaar op zowel muren als op meubelen (hout). De onderlaag moet droog en stofvrij zijn.


Het effect wat hier mee verkregen wordt zorgt voor een authentieke matte, poederachtige uitstraling. Het is natuurlijk onmogelijk om de exacte kleuren op een beeldscherm weer te. Stone( painting the past ) Sikkens verf. Liter pot in de kleur van painting de past mat.


Perfect voor binnenmuren en plafonds.

Zo is de krijtverf goed dekken reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en makkelijk reinigbaar. Veel mensen genieten van de prachtige, authentieke kleuren, die geïnspireerd zijn op oude Engelse kalkverven. Met de outdoorverf-collectie geeft u uw tuin weer een frisse zomerboost. Uniek aan deze verf is dat het geschikt is voor diverse ondergronden. In een handomdraai geeft u een nieuwe look aan beton, steen, hout, aluminium en.


In het uitgebreide kleurengamma bevinden zich prachtige kleuren die aan vroeger doen denken maar die voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Verf je met een blokkwast dan zie je lichte kwaststrepen.


Navigatie Landelijke Stijl en Wonen Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Als u de verf aanbrengt op de manier zoals beschreven staat heeft u er tot jaar plezier van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts