vrijdag 29 juli 2016

Behang slaapkamer grijs

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Lage prijzen en montage mogelijk. Behang in kleuren tegen lage prijzen. Bestel hier behang online.


Met de ruime keuze bij Praxis vind je voor iedere ruimte geschikt behang.

Kies bijvoorbeeld voor fotobehang om de kinderkamer of slaapkamer op te fleuren. Zowel in onze Praxis winkels als online kun je allerlei soorten behang kopen. Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen.


Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken. Slaapkamer behang : ideeën inspiratie en tips Makeover. Deze ideeën inspiratie en tips passen perfect bij jouw slaapkamer interieur!


Als je een keuze voor een mooi slaapkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.

Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Grijs behang past in elk interieur. Heb je wel eens aan grijs behang gedacht? Een neutrale kleur die in elk interieur past!


Ga daarom voor grijze muren. Kies voor een effen grijs vliesbehang of een leuk patroon en zie dat grijstinten alles behalve saai te noemen zijn! Het is de trendkleur in moderne interieurs. Van vinylbehang met strepen en een even grijs behang tot bloemen behang in grijs tinten en het bekende concrete wallpaper van ontwerper Piet Boon.


Je kunt zo niet alleen kijken welke tint grijs het beste in je kamer past, maar ook welk motief. Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang. Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld.


Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook.


Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kies uit producten vanaf € 120. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De slaapkamer is de perfecte plek om jouw stijl te tonen. Als je een statement wilt maken of als je juist op zoek bent naar een kalmerende uitstraling, voor elke smaak hebben we een ontwerp.


We hebben een grote selectie van kleuren en patronen die van je slaapkamer helemaal jouw plek maken. Coloristen beweren dat de grijze kleur in het ontwerp van de kamer onbewust een persoon aanpast om te ontspannen. Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd.


Laat je inspireren en bestel online! Ben je op zoek naar grijs behang om jouw interieur helemaal af te maken? Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie grijs behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie.


Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren. Dan kun je beter kiezen voor verf.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts