vrijdag 22 juli 2016

3D behang woonkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De woonkamer is de plek in huis waar je geniet van je rust. Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art. Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look.


Groot aanbod 3D behang van onder andere Dutch Wallcoverings, BN Wallcoverings en Noordwand. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons 3D behang maakt u uw kamer weer als nieuw! Het grafisch 3D behang uit de collectie Bjorn van Live in en As-creations in zijn mooie Scandinavisch beige en witte kleuren brengt zo de noordelijke sferen in je woon- of slaapkamer.


3D behang woonkamer

Deze moderne versie van retro Scandinavisch behang met licht 3d effect door zijn grafisch patroon is een mooie aanvulling voor je slaap- of woonkamer. Hierdoor heb je geen behangtafel nodig en is het gemakkelijk in elke kamer in huis op te hangen. D behang komt namelijk op meerdere plekken in huis tot zijn recht, zoals de woonkamer of kinderkamer. Door 3D behang in de kinderkamer op te hangen, leeft jouw kind in zijn of haar fantasie.


Ook in de woonkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. Duurzaam, watervast en krasbestendig niet-geweven behang Fotobehang - Abstracte achtergrond 3D voor toepassing aan de muur. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Het behang kan in elke ruimte worden opgehangen, zelfs. Print behang : In kleine woonkamers ga je best voor zachtgekleurde patronen met een lichte achtergron behang met een subtiele structuur, 3d behang , bloemenpatronen, een landschap als fotobehang, … Grote woonkamers kunnen gedurfder met bijvoorbeeld opvallende patronen in felle kleuren.


3D behang woonkamer

D behangpapier weet op een overtuigde manier structuren van materialen en stoffen na te bootsen. Zowel de woonkamer , tienerkamer of kinderkamer krijgen hierdoor een unieke uitstraling. Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer.


Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? D Ben behang Alien force! Ben strijdt samen met zijn nicht Gwen en zijn vriend Kevin tegen een wave… € 6 € 5 95. Als je een keuze voor een mooi woonkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen.


Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Online 3D behang bestellen.


Ervaar diepte op de muur met een driedimensionaal behang. Laat de muren op je afkomen of zorg optisch voor enorme diepte met supervet 3D - behang ! Met 3D - behang kan je een erg leuk effect creëeren. Wij hebben een aantal mooie prints geselecteerd. Kies bijvoorbeeld voor een 3D tunnel of voor een steenreliëf.


Virtual 3D Behang geeft de woning of muur een extra dimensie door de dieptewerking in het behang. In moderne , vrolijke printen en stenen te verkrijgen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Eén van de meest innovatieve en recente trends op vlak van behangpapier is ongetwijfeld 3D behang. Dit type behang geeft een extra dimensie aan elke mogelijke ruimte in huis.


In dit artikel kun je prijzen ontdekken en inspiratie opdoen. Dan bent u bij ons op het juiste adres! Neem een kijkje naar onze interessante fotobehang papier woonkamer ontwerpen. Ons fotowand woonkamer behangpapier is een leuk idee voor je woning. Ons fotobehang woonkamer papier is heel makkelijk op te plakken op alle soorten muren.


3D behang woonkamer

Naast dat het behang plakken heel makkelijk is, is het ook nog eens heen. Behang in de woonkamer is verkrijgbaar in allerlei kleuren, patronen, maten en afbeelding dus er is keuze volop. Deze tien inspiratie beelden van woonkamers met een behang geven een mooi beeld van wat behang met de ruimte kan doen en wat voor moois er allemaal te krijgen is. Is de woonkamer wel een goede plek voor fotobehang?


Het is geen plek om alleen maar tot rust te komen, dus als je het iets “wilder” inricht dan wat je in bijvoorbeeld een slaapkamer zou doen, hoeft dat helemaal geen probleem te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts