maandag 18 juli 2016

Brustor b50 prijzen

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online.

Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. De B-zonwering is tot m breed leverbaar. Het zonnescherm is door zijn compacte vormgeving vooral zeer fraai bij relatief kleine breedtes en bij plafondmontage waarbij de achterkant van het zonnescherm zichtbaar blijft.


De montage gebeurt eenvou-dig door het scherm in de muur- of plafondbeugel te haken. Het scherm is eenvoudig te monteren en daarom prijstechnisch zeer interessant.

Brustor prijslijst B 4terrasoverkapping. Daarentegen is dit scherm in vergelijking met zijn grote broers de B-2 B-en B-een minder windvast scherm. Wilt u nog meer sfeer op uw terras? Dan kunt u optioneel LED verlichting toevoegen aan uw zonwering.


De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven.


Ontdek hier ons ruime aanbod en laat je inspireren door enkele mooie realisaties. De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. Doekkleur zoals op foto 2. Stroomaansluiting aan de rechterzijde. Of met vrienden bij u thuis op het terras te zitten?


Toch kan het prettig zijn om de schaduw op te zoeken. Te veel zon is niet goed voor de huid. Met als optie uitschuifbare geleiders zodat de zon ook niet voor in de serre naar binnen.

Voor het dak van deze terrasoverkapping heeft u de keuze uit uit voeringen. De compacte zonneluifel kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. De marktleider in zonwering. Profiteer van scherpe prijzen ! Geniet optimaal in eigen tuin, ook als het wat koeler wordt. Neem gerust contact op met onze klantenservice!


De medewerkers staan graag voor u klaar met uitgebreide informatie. BRUSTOR blijkt namelijk een firma te zijn die klantentevredenheid niet als waarde kent, en zich enkel focust op verkoop zonder service ! Ze zijn de perfecte oplossing voor zonwering aangezien ze 1 windbestendig, robuust, duurzaam en bovendien zeer elegant zijn. Dit halfgesloten knikarmscherm (plafondbevestiging) past op zowat elk balkon. De knikarmen, met dubbele kabel, zijn bevestigd op de buitenste consoles.


De bevestiging gebeurt op de zijkant en is voorzien van ABS afdekkappen. Bediening met zwengel of motor. Sluit u de lamellen voor aangename schaduw en bescherming tegen wind en regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts