dinsdag 12 juli 2016

Pip studio floral

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Bekijk hier de nieuwste Pip items. Pip bestaat al meer dan jaar. Lees hier het complete verhaal!

Voor 23:bestel morgen in huis. Kies uit producten vanaf € 49. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. Onderdelen van het servies. In deze servies serie komt de kers voornamelijk terug.


PiP ontwerpt producten in vrolijke kleuren en dessins die een stukje blijdschap en vreugde geven. Romantische Markenartikel von PiP Studio.

Bademode, Bettwäsche und Homewear! Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Gratis bezorging vanaf 20.


Dekbedovertrekken punt NL. Pip studio blushing birds beker 1ml. Taartmes- en schep ( floral khaki) - theepot klein (spring to life pink) - Nieuw Ophalen of Verzenden.


Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. Pip Studio bij Smulderstextiel.


De vorkjes zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van een dessin. Groot assortiment PiP dekbedovertrekken. Vrolijk je slaapkamer op met een nieuw dekbedovertrek van PiP Studio. Deze gewatteerde bedsprei is aan de ene zijde voorzien van een bloemendessin in gebroken wit en rondom afgewerkt met een brede strook met dessin.


De andere zijde is gedecoreerd met een grafisch.

Floral Fantasy bedsprei van katoen. Met dit vrolijk gedecoreerde espressokopje begin je de dag goe het is namelijk versierd met bloemen en linten. New additions of gorgeous vases, bowls and platters are stunning for any home interior and make a real feature.


De witte handvatten zijn gedecoreerd met een abstract dessin. De sierlijke bloemen hierop lopen door tot in de binnenrand. Dit geeft een mooi effect als je bijvoorbeeld thee drinkt. Door de grote inhoud drink je naast koffie of thee ook een cappuccino uit dit servies.


Maar geen zorgen: ook als je op dit moment nog niet uitgeproken blij bent, dan wórdt je het wel van de ontwerpen van PiP. PiP Studio brengt ieder seizoen opnieuw een vrolijke collectie uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts