donderdag 21 juli 2016

Behang japanse bloesem

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist.


Behang japanse bloesem

Fotobehang met Japanse bloesems in close up. Wij produceren al het behang zelf. Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Verkrijgbaar in kleuren. BN Wallcoverings van Gogh behang.


Bovendien kun je er ook voor kiezen om het naadloos fotobehang door ons te laten behangen. Kersenbloesem of bloesemtakken op fotobehang? Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van kersenbloesem, Chinese bloesem of Japanse bloesem , bedoelen ze vaak hetzelfde.


Japans Bloesem Behang Sakura Thibaut is een lust voor het oog. Dit behang is zeer elegant en maakt direct een statement in uw interieur. Het Sakura Behang van Thibaut is verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen.


Het PVC-vrije fotobehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig te plakken. Door de wanden in te rollen met behanglijm voor vliesbehang is het plakken vele malen eenvoudiger dan het goedkope papier behang.


Behang japanse bloesem

Met dit fotobehang bewonder je de bloesem iedere dag weer en kan en haal je de lente in huis. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Je lijmt eenvoudig de muur in en het behang kan worden geplakt. Voor het beste resultaat dienen de te beplakken oppervlakken droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Thuis Behang Patroon Behang Schildereffecten Witte Pioenrozen Chinoiserie Papieren Enveloppen Verf Interieurs. Behang met een Bloesem print in het geel met grijs.


Het is de Pruimbloesem, welke in Japan staat voor de winter en een belofte voor nieuw leven en een nieuwe lente. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang.


Het leven wordt beschouwd als mooi en kort, een beetje zoals de kersenbloesem. Sakura is de Japanse naam voor de kersenbomen Prunus serrulata (Prunus jamasakura), Prunus speciosa, Prunus ×yedoensis en hun bloesems. In het Nederlands gebruikt men de term kersenbloesem. De kers (sakuranbo) komt van een andere soort Prunus.


Behang japanse bloesem

De sakura is altijd een symbool geweest van de vergankelijke schoonheid in Japan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts