donderdag 28 juli 2016

Spiegel grijze lijst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Makkelijk en snel via Vergelijk. Het spiegelglas komt in verschillende kleuren: grijs, taupe en roze. De spiegel heeft een breedte van 4centimeter, een diepte v. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Bij verzending verpakken we de spiegels zeer nauwkeurig. Niet al het spiegelglas is geheel krasvrij, sommige spiegels hebben kleine krasjes, vooral bij de oude spiegels is die kans wat groter. Dit te hebben vermeld is dat geen reden voor schadevergoeding of gratis retourneren.


Deze grote spiegel kom je ook wel tegen als passpiegel in slaapkamers of winkels.

Maar ook op je balkon of veranda is deze beton-look spiegel een leuke toevoeging. Hoewel de lijst uit beton lijkt te zijn gemaakt, is het toch echt hout. Bij het samenstellen van je grijze spiegel hebben we nog extra opties waaronder de keuze van verschillende montagematerialen. Onze spiegelconfigurator helpt je bij het samenstellen van je op maat gemaakte grijze spiegel.


Bij deze spiegel heeft het gebruikte glas een grijze tint waardoor deze spiegel donkerder wordt. Grijze spiegel op maat 6mm. Doordat de spiegel wat donker oogt is deze minder geschikt voor dagelijks gebruik.


IKEA heeft een groot assortiment spiegels in allelei vormen en afmetingen. Op zoek naar een badkamerspiegel? Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer.


Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. Uw Product is Altijd op Voorraad! De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur.

Verfraaien van uw huis met spiegels. De hier afgebeelde spiegel is een grijze spiegel. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Deze spiegel is zeer geschikt voor decoratief gebruik.


Deze industriële spiegel doet het super goed als grote spiegel die je schuin tegen de wand zet. Bijvoorbeeld in een hal, in de living naast een fauteuil of bank, of in de slaapkamer als passpiegel. Mooie grote brocante spiegel met grijze barok lijst. Vragen,( of onze link ontvangen) neem gerust contact met ons op, of kom vrijblijvend een kijkje nemen.


Het frame van de spiegel is gemaakt van staal voorzien van een grijze laklaag, die zowel kras-als roestbestendig is. Deze eigenschappen maken de spiegel duurzaam in gebruik. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen.


Als je een grijze spiegel koopt bij Glashandelonline. Wij hanteren scherpe prijzen en je kunt gebruik maken van onze kortingen. Je kunt voor klassiek gaan maar ook voor een modern design, een mooie, strakke spiegel met lijst aan de wand bijvoorbeeld. Een spiegel met een roodbruine teakhouten lijst en mooi afgewerkte rondingen geeft eenmaal bij jou aan de muur aan dat jij houdt van een smaakvolle vintage.


Bestel nú snel uw Lijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts