dinsdag 19 juli 2016

Polydaun kussen

Groot aanbod kussens van o. Latex, Nasa traagschuim en Kapok. Matraswiggen, Koudschuim en meer! In veel verschillende maten. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


Producent van dekbedden, kussens en matras onderleggers. Polydaun bij Smulderstextiel. Met overzicht van dealers. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. De producten variëren van een normaal hoofdkussen tot een anti-allergisch dekbed.


Bij het maken van de dekbedden en hoofdkussens wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en technieken, waardoor je heerlijk kunt slapen! De luxe katoenen tijk maakt dat het kussen ventilerend en blijvend soepel is. Het hoofdkussen is navulbaar. Fris en schoon Liv is een product dat extra comfort en veiligheid biedt voor.


Dit kussen is middelhard wat voor de. Uitgevoerd met een 1 jacquard geweven fijne katoenen tijk. Wat net dat beetje extra luxe geeft die je ook in een hotelsuite ervaart! Doordat de vulling en de katoenen tijk ademen kan de lucht circuleren, wat zorgt voor een droog en gelijkmatig slaapklimaat.


De belangrijkste eigenschap van dit kussen is dat het uitstekend naar je hoofd en nek vormt dus goede ondersteuning geeft. Altijd voordelig bij Lusanna. Ruim assortiment online bestellen!


Polydaun kussen

Kies uit producten vanaf € 50. Het boxmodel kussen heeft een opstaande rand van tot centimeter, afhankelijk van het vulgewicht. Welk kussen het meest geschikt is, is afhankelijk van je slaaphouding. Een zijslaper heeft bijvoorbeeld een dikker kussen nodig dan iemand die op de buik slaapt. Hierdoor is het kussen extra comfortabel en heerlijk licht, net als dons!


De vulling is bovendien duurzaam, slijtvast, veerkrachtig en goed isolerend. Heb je een verkeerd kussen , dan kan dit leiden tot vervelende klachten zoals nekpijn, hoofdpijn en een slechte nachtrust. Aanbevolen voor mensen met huisstofmijtallergie.


Polydaun kussen

De perkal katoenen tijk met Aloë Vera is gewatteerd met bamboe. De vulling van dit kussen bestaat uit 1 comfortabele Comfort-o-bol vezelbolletjes. Belangrijkste kenmerken: Tijk: 1. Wij verzenden je kussen gratis en snel. Kussen is 1 van Katoen.


Daarmee is het Pura kussen ideaal voor mensen die een lekker stevig wollen kussen zoeken, die tegelijkertijd een goede steun aan de nek en het hoofd geeft. Dit traditionele kussen is voorzien van een rits en is daardoor gemakkelijk na te vullen voor blijvend comfort. Mensen die het snel warm hebben, hebben veel baat bij dit kussen.


Polydaun kussen

Er zijn geen producten in gebruikt, waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Houd het hoofd altijd koel en fris, zowel in de zomer als ook in de winter. Het kussens is volledig anti-allergisch.


Dankzij de hoogte is het kussen zowel geschikt voor zijslapers als voor rugslapers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts