woensdag 27 juli 2016

Lijst 85 x 60

Uw Product is Altijd op Voorraad! Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Niet erg makkelijk in gebruik. Lijst is matig van kwaliteit.

Enige lijst die ik kon vinden in deze maat. Een stuk goedkoper dan op maat laten maken. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.


Frame leverbaar in formaten en in negen kleuren. Bovendien kunnen de lijsten worden uitgerust met een extra schuin gesneden. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.


Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken.

Voor 21:bestel is morgen. Echt iets aparts, een floating frame oftewel de mogelijkheid om in een lijst je werk te laten zweven! Door het werk tussen glasplaten te klemmen lijkt het net of het zweeft in de lijst. Keuze uit meerdere kleuren en afwerkingen van de lijst.


Een vierkante lijst voor een bijzondere foto. Zeker wanneer u een grote foto heeft, zoals een foto 60x6 verdient deze een speciale fotolijst 60x60. Met dit grote formaat aan de muur heeft u direct een blikvanger in de kamer. Fotolijsten 60xpassen uitstekend in elk interieur. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


Strak vormgegeven in verschillende actuele. Facet geslepen spiegel, Robuuste Teakhouten lijst. Zo vindt u altijd een wissellijst. Opties van de fotolijst 50x60. Dit kan door meerdere lijsten van dezelfde grootte te bestellen in onze webshop, maar het kan ook door de fotolijst 50xte combineren met de kleinere fotolijst 15x20.


Barok Spiegel - houten lijst. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen.

Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje? Of ga je voor een wat chiquere lijst ? Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding, foto of poster van 60xcm.


Alle lijsten van formaat 60xzijn voorzien van een ophangsysteem waardoor u ze zowel horizontaal als verticaal op kunt hangen. Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Alle 60xformaten zijn voorzien van echt glas.


Vermeer - Girl with a Pearl Earring Deco panel 60x€ 299. Weltkarte - deutsch Deco panel 60x€ 299. De maximale maat voor deze optie is 1x 150.


Deze aanbieding geldt alleen voor de lijsten die in de code een liggend streepje hebben. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. Desondanks levert Zelfinlijsten. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Wissellijst normaal glas 60xcm. Geef de ruimte in één klap een fraai uiterlijk met een van deze wissellijsten 60x90cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts