vrijdag 22 juli 2016

Muur behang steen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Vele soorten stenen behang vind je voordelig bij Acaza.


De mooiste muurdecoratie vindt je bij Acaza.

Behang met steen motieven geven je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Steen behang kopen bij KARWEI. Op zoek naar een nieuwe basis voor je interieur, maar niet de behoefte om je hele huis te verbouwen? Creëer gemakkelijk een mooie steenlook en kies uit verschillende dessins. Ga voor een aardse en rustgevende stijl met een stenen muur die net echt lijkt.


Het steen behang van behangwebshop.

Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. Met steen behang lijkt het net alsof er tegen een muur van bakstenen, beton, gestapelde stenen, marmer of een betegelde muur wordt aangekeken.


Naast het onderstaande behang verkopen wij ook fotobehang met steen of betonlook. Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur. De collectie stenen is breed.


Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels. Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren , muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal. De naam zegt het al, dit behang is voorzien van een baksteen of stenen muur motief. Het baksteen behang kan enkel uit stenen bestaan maar ook gecombineerd zijn met bijvoorbeeld houten balken zoals men deze tegenkomt in oudere gebouwen.


Voor een wat hippere look is dit behang er ook met bijvoorbeeld fotolijstjes of andere. Zoek je behang met steenmotief? Grootste aanbod steen behang , scherpe prijzen en direct uit voorraad bestellen. Leuk behang maar wel erg druk voor een lange muur. Dus wij hebben het behang gebruikt voor in de keuken en een stukje hal.


Wij moesten namelijk alles opnieuw doen doordat wij verkeerde plaksel hadden gebruikt.

Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen. Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief.


Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy behang met bloemen of steen ? Wil je behang in een leuke groene tint? Of durf je een hele muur van fotobehang aan?


Met goed gekozen behang kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Stenen muur fotobehang zorgt er op een snelle en goedkope manier voor dat je kamer een industriele look krijgt. We hebben verschillende soorten stenen muren in de collectie zoals bakstenen en oude stenen muren. Deze steen fotobehangen zijn van hoge resolutie zodat de details scherp zichtbaar zijn op de wand. Een muur bouw je niet zomaar, maar met stenen en beton behang heb je binnen een mum van tijd een echte stenen- of betonlook muur in huis.


Net zoals echte stenen bestaan er ook veel verschillende soorten stenen behang. De Verfzaak heeft verschillende soorten steen en beton behang in het assortiment. Het kan allemaal met dit unieke vliesbehang. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.


Het dessin is weergegeven in de kleur grijs. Met dit behang creëert u eenvoudig een moderne stijl in uw huis. Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen , is de eerste stap klaar.


Hoeveel rollen heb je in totaal nodig voor je project? Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld.


Pas hier de keuze van de print, structuur en kleur op aan. Kijk ook goed naar lichtinval. Sommige muren vangen meer licht op waardoor een kleur of print op de ene muur anders oogt dan op de andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts