maandag 25 september 2017

Glazen vaas hoog

Uw glazen vaas koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Ook handig om als windlicht te gebruiken. Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig.

In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak? Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant. Een brede vaas van transparant gerecyceld glas. Planten en bloemen geven een persoonlijke tint aan je huis.


Ze brengen sfeer en gezelligheid in je huis of tuin. Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel. Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen.

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!). Alles voor de inrichting van jouw huis vind je op Marktplaats.


Ook bloempotten, barok en retro vazen worden aangeboden en gezocht. Vazen kopen of verkopen doe je. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Decoreer je huis met onze stijlvolle vazen. We hebben vazen van glas en aardewerk in verschillende kleuren en vormen, ideaal om bloemen of takken in te zetten.


Naast glazen vazen heeft Glastrends ook schalen van glas , zorgvuldig, handgemaakte objecten, met een fraaie uitstraling. Naast de geheel glazen vazen hebben we ook een fraaie collectie vazen op hout. Het glas wordt, als het nog warm is, gevormd door het hout, waardoor er een unieke combinatie van hout en glas ontstaat.


Mica Britt glazen vaas hoog is uitermate geschikt voor mooie bloemstukken of siertakken. Een strak en vierkant ontwerp met een hoge hals. Deze Britt vaas is te verkrijgen in twee hoogte maten.


Bloemstuk maken met Ornithogalum tussen takken van krulwilg in een extra hoge glazen vaas. Kies voor een mooie glazen vaas.

Een mooie vaas kan jouw interieur helemaal opfleuren. Inspiratie: ontdek onze lievelingsvazen van gekleurd glas. Ga bijvoorbeeld voor een vaas met reliëf aardewerk voor een vintage look. Of kies verschillende glazen vazen met diverse kleuren om zo een fleurig geheel te creëren.


Sommige glazen vazen en aardewerk vazen bij KARWEI zijn zelfs handgemaakt, waardoor je altijd een uniek en decoratief item in huis haalt! De glazen vaas is al tijden een geliefde keuze en dat is natuurlijk niet zonder reden. Met een glazen vaas kun je alle kanten uit. De mogelijkheden met glas zijn eindeloos waardoor er gemakkelijk voor iedereen een mooi exemplaar te vinden is. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts